lauantai 12. toukokuuta 2018

Hiustuote joka yllätti - testissä EkoPharman vegaaninen hiuslakka


Muotoilutuotteille tulee tarvetta nykyään melko harvoin, koska suoraan sanottuna olen jollain tasolla "luovuttanut" hiusteni suhteen: tätä karheaa, pörröistä mutta ohutta kuontaloa on aivan mahdoton saada ojennukseen millään kotikonsteilla (ts. näillä olemattomilla hiustenlaittotaidoillani). Kerran kolmessa kuukaudessa olen kampaajakäynnin jälkeen edes hetken aikaa siisti, kunnes homma taas ryöstäytyy käsistä. Kasvivärjäys on onneksi tehnyt hiuksille paljon hyvää: tukka ei enää esimerkiksi kiharru yhtä holtittomasti kuin aikaisemmin, eli on kokonaisuudessaan sileämpi ja helpompi käsitellä.

Tietyissä tilanteissa kaipaan kuitenkin tukalle pientä pitoa, esimerkiksi jos olen suoristanut hiukset normaalia huolellisemmin ja haluaisin niiden sellaisina pysyvän edes muutaman tunnin ajan. Viime viikolla sattui olemaan yksi tällainen hetki: olin pessyt ja suoristanut hiukset aamulla, edessä oli kotityöpäivä ja illalla kuvauskeikka. Aamupäivä oli kuitenkin niin ihanan aurinkoinen ja lämmin että päätin hetken mielijohteesta sipaista lenkkarit jalkaan ja käydä juoksemassa pienen lenkin. Olin ihan varma että kostea aamuilma ja pieni tuuli saisivat hiukseni kirjaimellisesti "räjähtämään" ja näyttäisin sähköiskun saaneelta tarhapöllöltä koko loppupäivän.  

EkoPharman vegaaninen hiuslakka oli odottanut testiin pääsyä jo jonkin aikaa, joten nyt oli sopiva hetki kokeilla pitäisikö tämä tuote tukan aisoissa. Täytyy tunnustaa että olin ulos lähtiessäni kovin epäileväinen ja uskoin vakaasti palaavani kotiin otsahaituvat tsiljoonalle pienelle kiharalle taipuneena. Mutta voi ihmettä! Tukka pysyi kuin pysyikin suorana! Siis myös ne ohimoilla kasvavat hennot "vauvahiukset" jotka eivät jaksa kasvaa pitkiksi, mutta kihartuvat tavallisesti senkin edestä.  Ennen lenkille lähtöä suihkuttelin lakkaa melko varovaisella kädellä ponnarikampauksen päälle, jonka olin vielä ohimoilta pinnittänyt kiinni. Ohjeen mukaan annoin tuotteen kuivahtaa hetken aikaa, sitten vain sormet ristiin ja ovesta ulos :D Olipa kiva yllätys kotiin palatessa, kun tukka olikin pysynyt suorana :)

Vegaanista, kotimaista luonnonkosmetiikka
Eläinkokeeton
Pitoaineena arabikumi
Tuoksuna raikas sitrus-minttu 


Ensivaikutelma luonnonkosmetiikan hiuslakasta oli siis oikein positiivinen yllätys :) Minulla on Eko Pharman tuotteista toki paljon aikaisempia hyviä kokemuksia, mutta kun omistaa näinkin haasteellisen hiuspehkon niin helposti sitä on kovin epäileväinen, tähän tukkaan kun ei tunnu tepsivän mikään muu kuin kampaajani Riikan ihmeitä tekevät kädet. Parin viikon kuluttua pääsen taas vihdoin istumaan tuohon maagiseen tuoliin, saa nähdä millaista kesätukkaa tällä kertaa rakennellaan. Juuri nyt tekisi mieli reilusti vaaleampaa ja pituudestakin joutaisi pätkäistä ronskimmin, koska latvat ovat melkoisen hurjassa kunnossa. Mutta katsotaan rohkenenko! 

Mitä luonnonkosmetiikan muotoilutuotteita siellä käytetään? Löytyykö vinkkejä luonnonkiharan hiuksen aisoissa pitämiseen? 


(*tuote pr-näyte)2 kommenttia:

  1. En käytä luonnonkosmetiikan hiustuotteita, mutta omaan luonnonkiharan tukan ja lyhyen hiusmallin. Suoristan hiukset aina pesun jälkeen, käytän silottavaa ainetta, vahaa ja hiuslakkaa jotta hiukset pysyvät mallissaan. Lisään lakkaa joka päivä :) tuulessa ei saa yksikään hius liikahtaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enemmän on enemmän on kyllä tän luonnonkiharan kanssa se avainlause jos haluaa että hiukset pysyy oikeesti aisoissa tai jollain kampauksella, eli tiedän todellakin tunteen! :D

      Poista