lauantai 15. heinäkuuta 2017

Parhaat porkkanaöljyt


Porkkanaöljy on kuulunut näin kesällä jokapäiväiseen ihonhoitooni. Löysin nämä mainiot öljyt muiden käyttämieni luonnollisten öljyjen rinnalle oikeastaan viime keväänä, käytyäni Twist & Be:n järjestämän verkkokoulutuksen. Uusi alku ihollesi -koulutuksessa sain tietoa porkkanaöljyn hyvin tehokkaasti ihosoluja ravitsevasta ja elvyttävästä koostumuksesta. Beetakaroteenin ansiosta porkkanaöljyillä sanotaan olevan erittäin vahva ja tehokas anti-age vaikutus. Kaunis ja tasaisempi rusketuskin on tietysti lisäplussaa.  


*saatu blogin kautta

Tässä kaksi omaa suosikkiani, Ekovistan ja  Nurmen porkkanaöljyt. Olen kokenut nämä molemmat hyviksi vaikkakin aika erilaisiksi keskenään, enkä osaa sanoa kummasta pidän enemmän. Ekovistan porkkanaöljy sisältää korkean beetakaroteenipitoisuuden lisäksi A-, B-, C-, D-, ja F-vitamiineja. Koostumukseltaan tämä on väritöntä mutta tuoksu on melko voimakkaan porkkainen, tosin se haihtuu iholta nopeasti, joten ei tarvitse pelätä kulkevansa koko päivää porkkanan hajuisena. Öljy on myös erittäin riittoisaa. Suosittelen levittämään tätä pikkuhiljaa, ensin hyvin pienen määrän ja tarvittaessa lisää, sillä muuten imeytyminen tuntuu ainakin itselläni kestävän melko kauan. Nimim. älä läträä kämmenellistä öljyä jalkoihisi ja lähde ulos pyöräilemään, sillä tulos: kaikki mahdollinen katupölystä ja nurmikosta aina pieniin ötököihin saakka on tarttunut kiinni sääriisi...Not cute. 


Nurmen porkkanaöljy puolestaan on väriltään hätkähdyttävän oranssia! Ja kyllä, jos tätä levittää kiireessä liian suuren määrän kuiviin kinttuihin niin tulos on läikikäs kasarirusketuksen värinen iho. Mutta olkaa jo ekalla kokeilukerralla viisaampia ja kärsivällisempiä kuin minä:  levittäkää pieni määrä, mieluiten ensin kämmenten välissä pyöräytettynä ja sitten iholle. Tällä tavalla saa aivan ihanan tuntuisen ja sävyisen kesäihon, varsinkin jos olet juuri ollut auringossa. Olen käyttänyt tätä jopa kasvoille iltaisin (niiden harvojen) rantapäivien jälkeen.

Siinä siis meikäläisen porkkanaiset suosikit. Kummatkin ovat varmasti laadukkaita ja ihoa aidosti ravitsevia tuotteita, toisessa vain on näkyvämpi rusketusta korostava vaikutus. Koska nämä ovat todellakin erittäin riittoisia niin uskoisin että samoista puteleista riittää vielä ensi kesällekin. Ellei nyt saada lokakuulle kestäviä yllärihelteitä. Enpä kyllä panisi pahakseni ollenkaan...

Onko teillä kokemuksia porkkanaöljyistä? Löytyykö suosituksia?

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisia nämä tuotteet, eipä ole ennen vastaan tullut eli kokemuksia ja suosituksia ei taida löytyä:) Minulla istelläni on vähän pelko tällaisia värillisiä aineita kuten myös itseruskettavia kohtaan, en ole koskaan käyttänyt itseruskettavaa koska olen nähnyt niin kamalia lopputuloksia ja minun levitystaidoillani onnistuisin saamaan itseni laikukkaaksi:D Tosin olen kyllä helposti ruskettuvaa sorttia, että ei onneksi ole tarvinnutkaan. Kesän alussa olisi vaan kyllä kiva saada kinttuihin väriä kun on niin valkoinen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen itseruskettavien kanssa ihan täysi tumpelo! En siis kertakaikkiaan ymmärrä miten monet saavat niillä iholleen kauniin lopputuloksen ja onnistuvat vielä ylläpitämään sitä. Vaatisi ehkä vaan harjoittelua, mutta siihenkös ei mun kärsivällisyys riitä...Ja kintuthan ne tosiaan kesän alussa kaipaavat väriä eniten. Nämä ovat kyllä olleet oivallisia tuotteita tällaiselle joka ei jaksa itseruskettavilla läträtä, vaan saada kenties pienen annoksen aurinkoa/rusketusta luonnollisesti ja samalla hoitaa, suojata ja helliä ihoansa :)

      Poista