sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Kesän raikkautta seerumissa - Lavera hydro effect serum


Laveran uutta seerumia on hehkutettu jo niin monessa blogissa, että hetken jo mietin tuuttaanko tätä postausta ulos ollenkaan. Päätinpä tuutata kuitenkin, koska tässä tapauksessa yhdyn ehdottomasti ylistäjien joukkoon eli totean  että jokaiselle seerumi-fanille tämä on varsin kokeilemisen arvoinen purnukka. Varsinkin, jos käytät mielelläsi luonnonkosmetiikkaa ja/tai vegaanisia tuotteita ja pidät kevyistä ja raikkaista koostumuksista. 

Laveran tuotesarja on monelle tuttu monipuolisuutensa ja hyvän hinta-laatu -suhteensa puolesta. Jostain syystä en ole itse aikaisemmin testaillut Laveraa kunnolla. Satunnaisia kokeiluja olen joskus tainnut tehdä, ja muistan pitäneeni kovasti ainakin sarjan irtopuuterista. Tämän uuden seerumin sain testiin aiemmin kesällä, ja olen valehtelematta käyttänyt tuotetta siitä lähtien jokaikinen aamu. Purkki alkaakin tuntua ja uhkaavan kevyeltä...


 *Lavera hydro effect seerumi (hinta n. 20e)
*commercial link

Seerumin koostumus on kehitetty suojaamaan ihoa mm. ilmansaasteilta ja hienojakoiselta pölyltä sekä estämään kosteuden haihtumista iholta. Kyse on  hyvin kevyestä ja raikkaasta, iholle nopeasti imeytyvästä tuotteesta, joka ei jätä minkäänlaista ylimääräistä lähmäfiilistä iholle, vaan sopii meikin alle vallan mainiosti. Seerumi sisältää mm. luonnollista hyaluronihappoa, luomu aloeveraa ja antioksidantteja jotka kaikki suojaavat ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta. 

Parasta käyttömukavuuden kannalta tässä on (näppärän pumppupullon lisäksi toki) ihanan raikas, viilentävä ja virkistävä tunne iholla. Aamuisin oikein odotan että pääsen levittämään tämän suihkun jälkeen kasvoille :) Olen huomannut tulleeni kasvovoiteiden suhteen aika nirsoksi, sekä koostumusten että ihotuntuman suhteen. Kuten sanottu, tästä ei jää sitä kuuluisaa "lähmäfiilistä", jota välttelen nykyään kuin ruttoa. Iho tuntuu ainoastaan raikkaalta ja kosteutetulta, joten päivävoiteen ja meikin kanssa voi jatkaa ihan normaaliin tapaan. 


Oletteko kuulleet/testanneet? Mitä tykkäsitte?
6 kommenttia:

 1. Tykkäsin juurikin tuosta ihanan kevyestä tunteesta. Mukavaa että Laveralle saatiin viimeinkin seerumi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Tässä on kyllä kerrassaan mainio hinta-laatu -suhde :)

   Poista
 2. Mulla oli kerran The Body Shopilta samantyyppinen seerumi ja voi kuinka mä pidinkään siitä. Se oli ihanan pehmeä ja kevyt levittää iholle, tosin hieman tunkkaisen hajuinen kuitenkin. Mun on pitänyt ostaa sitä lisää, mutta olen unohtanut! Upeita kvuia tässä 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisit kyllä tykätä tästä, kun tuoksukin on ihanan raikas ja kesäinen :)

   Kiitos Kata!

   Poista
 3. Tämä pitääkin ottaa heti testiin, kun saan edelliset seerumit loppumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! :) Tämä tosiaan virkistää (ts. "herättää") aamulla ihanasti jos saattuu olemaan vähän uninen fiilis.

   Poista