tiistai 11. heinäkuuta 2017

Kesää ja työniloa


Vaikka olen joka päivä iloinen ja kiitollinen työstä jota nykyään saan tehdä, niin onhan tämä kesä sellaista aikaa  jolloin hyvä fiilis ja se kuuluisa "flow"-tila työtä tehdessä korostuu entisestään. Kesäiltojen pehmeä valo vaan on niin kertakaikkisen inspiroivaa, varsinkin silloin kun ympärillä on joukko tyyppejä jotka ovat tilanteesta ihan yhtä pähkinöinä kuin minä. 

Tässä teille kuvien muodossa pieni maistiainen eräästä työpäivästäni yhdessä Hius- ja kauneushuone Havanan sekä upeiden mallien kanssa.  Niin kiitollisena näitä katselen nyt jälkeenpäin. Kuinka olenkaan löytänyt ympärilleni tällaisen joukon ihania ja niin taitavia tyyppejä! Olen entistä enemmän vakuuttunut siitä että luottokampaajallani Riikalla on joitakin velhon tai hyvän haltijattaren kykyjä. Meikäläisen hiirenhännän ohuisesta tukastakin hän saa taiottua kauniin, vaan entäs sitten näistä leideistä joilla hiuksia on kymmeniä kertoja enemmän kuin minulla. Meikeistäkin tuli upeita, luonnollisia ja mallin omaa persoonaa ja piirteitä korostavia, kyllä oli ilo kuvata! Tässä lopputuloksia:Malleina kuvissa upeat: Isla, Tanja sekä Elena
Hiukset, meikki ja stailaus: Hius- ja kauneushuone Havana / Riikka
Kuvat: Bella Photo / Salla Klemettilä

Toivottavasti kuvat ilahduttivat, tai saivat kenties jonkun teistäkin tarttumaan useammin kameraan näin kesäiltaisin. Minusta ainakin tuntuu, etten haluaisi hukata hetkeäkään niin kauan kuin tätä upeaa valoa ja värejä riittää! :)Inspiroivaa viikkoa toivotellen:

Salla

6 kommenttia:

 1. Oi wau, niin meikki, hiukset kuin kuvatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni, nyt oli kyllä koko paketti kohdallaan :)

   Poista
 2. Totta, tämä ihana valo saa haluamaan kuvaamista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, nautitaan niin kauan kuin tätä riittää! Toivottavasti saataisiin lämmin ja valoisa syksykin :)

   Poista
 3. Wautsi! Olet kyllä aivan todella taitava <3 Samoin Riikka, teissä molemmissa on kyllä hyvän haltian piirteitä!
  Mua harmittaa ihan tosi paljon kun en ole voinut tänä kesänä sitä uutta kameraa hankkia. Mieli tekisi kuvata niin paljon, mutta ilman toimivaa kameraa se on kyllä haastavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Taru! Ota joku päivä tuo mun kakkoskamera lainaan jos haluat kuvailla :)

   Poista