sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Hiuskuulumiset - kokemuksia mago pidennyksistä


Huh miten nopeasti tämä alkukesä onkaan livahtanut ohitse. Varasin viime viikolla kampaajalle aikaa ja huomasin että reuhkaani on entrailtu viimeksi huhtikuussa, vaikka tuntuu että ihan äskenhän se oli. Ehkä teitä kiinnostaa kuulla miten olen mago-pidennysteni kanssa pärjäillyt? Tai no, tuuhennoksethan nämä oikeastaan ovat, kun omat harvat hiukseni ovat melkein saman mittaiset.

Mago-pidennykset ovat olleet ohuelle hiukselleni paljon helppohoitoisemmat ja kevyemmän tuntuiset kuin aiemmin käyttämäni teippipidennykset. Heti laiton jälkeen puuvillalangalla tehdyt kiinnityskohdat tuntuivat painavan hieman esimerkiksi nukkuessa, mutta tämä fiilis hävisi sen jälkeen kun olin pessyt hiukset pariin otteeseen. Parasta näissä on ollut keveys ja liikkuvuus; ei tunnu yhtään siltä että omien hiusten seassa olisi jotain "ylimääräistä". Olen pessyt hiuksia samaan tapaan kuin aiemminkin, eli luonnonkosmetiikan shampoilla ja hoitsikoilla, esim. ekopharman tyrni-sarjan tuotteilla. Yöksi olen laittanut hiukset letille tai kiinnittänyt ne useamman ponnarin avulla "pötkylälle", mikäli olen halunnut pitää tukan suorempana seuraavana päivänä. 

Lisätukan ainoa miinuspuoli liittyy lähinnä laiskuuteeni laittaa hiuksia. Kun omat hiukseni ovat pörröiset, hyvin taipuisat ja ohuet, erottuu sileämpi ja vahvempi pidennyshius joukosta selkeästi, ellei hiuksia suorista, kiharra tai laita jollekin kampaukselle päivittäin. Ja minä kun satun pitämään kaikkein eniten helposta pese ja pidä -mallista. Onneksi simply naturalilta sai myös laineikasta hiusta, jonka valitseminen tähän päähän oli kampaajaltani hius- ja kauneushuone Havanan Riikalta erittäin hyvä päätös. Täysin suora hius olisi vaatinut vielä enemmän laittamista, nyt tukalle ei tarvitse kuin vähän näyttää suoristusrautaa aamuisin, mikäli haluan pitää hiuksia auki. Pidennykset ovat nyt olleet päässäni kolme kuukautta, ja itseasiassa ne tuntuvat koko ajan vaan paremmilta! Aluksi hius oli hyvin silkkistä ja pehmeää, mutta nyt kun tukka on muuttunut pesujen myötä karheammaksi, muistuttaa sen koostumus enemmän omaa hiustani. Minullehan laitettiin tosiaan yksi ainut paketti hiuksia, mutta se riitti vallan mainiosti. On ollut ihanaa fiilistellä paksumpaa ja hieman pidempää tukkaa, sillä pidennysten lisäksi hiukset saivat lisää volyymia ja kasvuvauhtia myös kasvivärjäyksen myötä. Kasvivärjäys oli niin ihana kokemus että takuuvarmasti aion pysytellä jatkossakin tuossa luonnollisemmassa vaihtoehdossa. Sitä en vielä tiedä kuinka maltan luopua pidennyksistä... Ehkä voisin mennä loppukesän omalla tukalla ja juurikin tuolla pese ja pidä -metodilla, ja katsoa uutta lisätukkaa viimeistään syksyllä. 

Jos mago-pidennysten laitto jäi kiinnostamaan niin kurkkaa aiempi postaukseni, jossa kerron sekä pidennysten kiinnitysmenetelmästä  että kasvivärjäyksestä enemmän. Tai mikäli heräsi kysymyksiä aiheisiin liittyen niin jätä ihmeessä kommenttia, kerron mielelläni lisää :)

Onko joku teistä kokeillut mago-pidennyksiä tai kasvivärjäystä? Mitä tykkäsitte?


8 kommenttia:

 1. Oho, enpä olisi huomannutkaan että sinulla on tuuhennokset/pidennykset, tosi luonnollisen näköiset ainakin näin ruudun välityksellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Nanni:) Ei näitä tosiaan juuri huomaa eikä varsinkaan tunne. Ihan huiput!

   Poista
 2. Magoja mäkin oon jossain kohtaa miettinyt! Näyttää sun päässä kyllä hyvältä, ei olisi pidennyksiksi arvannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin meni tovi miettiessä uskallanko ottaa, mutta voin kyllä suositella varsinkin jos kevyttä ja luonnollista pidennystä/tuuhennosta kaipailee :)

   Poista
 3. Kasvivärjäys on <3 Niin helppo, hinta sama ellei edullisempi kuin kaupan väreissä ja väri vivahteikkaampi. Tykkään kovasti tästä sävystä, mikä kasvivärjäyksellä tuli, enkä aio ihan hetkeen vaihtaa! :) Mie en muistanutkaan et siulla on tuuhennokset / pidennykset, ei millään erota siun omista hiuksista! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta, ihanaa että tässäkin asiassa on luonnollisempi vaihtoehto saatavilla :) Sun hiuksissakin on tosiaan mielettömän upea sävy! Ja uskomatonta miten paljon kasvivärjäys tuo kiiltoa ja vahvuutta tukkaan.

   Poista
 4. Minulla oli myös Magot. oli ne paremmat kuin sinetit tai teipit, mutta jotenkin onnistuin saamaan toisen puolen päästä rastatakuille. Niitä irrottaessa omaa, harvaa tukkaani lähti valitettvasti aika lailla. Tuuhennos oli päässäni 3,5 ja sitten suortuvat sananmukaisesti liukuivat hiuksistani pois. Omaan ohuet lasimaiset hiukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä näitten käyttömukavuus voitti kaikki aikaisemmat kokeilut. Mullakin oli pikkuisen takkua joidenkin pidennysosioiden juuressa, eli tosiaan tuo kolme kuukautta on luultavasti mullekin maksimiaika pitää näitä.

   Poista