perjantai 28. heinäkuuta 2017

04.05 am #rakkaudestalajiin


Välillä sitä tekee kuvaamisen ja bloggaamisen vuoksi hurjia juttuja, kuten nyt vaikkapa herää täysin vapaaehtoisesti aamulla kolmelta ihan vaan saadakseen kuvia aamuauringossa sumuisten peltojen äärellä. No arvatkaapa oliko sumua tai edes aurinkoa? 

Ei kumpaakaan, vain yksi unisen näköinen tyyppi jolla sentään oli  ihan kiva mekko. Riemunkirjava kesähuitula on yksi kesän parhaista kirpparilöydöistä, mutta niin lyhyt ettei sitä tuollaisenaan uskalla pitää. Pitsihame alla (kirppislöytö sekin) kuitenkin pelastaa tilanteen.Mekko ja hame: Second hand / Korvakorut: Babadum / Kengät: Dinsko 

Eilen tuli tehtyä melkoisen pitkä työpäivä. Aloiteltiin Millan kanssa näillä kuvauksilla, ja iltapäivällä jatkoin hommia Kuopiossa vielä iltaan saakka. Kotona taisin olla joskus puoli kahdeksan maissa. Tuloksena kaksi täyttä muistikorttia, räjähtäneen näköinen olemus, kuvauskaluston ja muiden kamppeiden raahaamisesta kipeät hartiat, mutta kaikesta tästä huolimatta onnellinen ja jotenkin seesteinen fiilis. Miten sitä olotilaa nyt kuvailisi? Hyvällä tavalla sellainen "tulipa muuten paiskittua hommia"- meininki. 

Onhan tätä kesää vielä, kyllä minä ne sumuiset aamut ehdin kuvata myöhemminkin :) Elo- ja syyskuu ovat monestakin syystä ihanaa aikaa jos minulta kysytään. Valo on pehmeää ja varsinkin auringonnousun tai -laskun hetkinä voi tallentaa huikean kauniita maisemia, jos vain sattuu olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Odottaako kukaan muu jo alkusyksyn tunnelmia, vai vieläkö kaipaatte helteitä?

Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua! Käykäähän tsekkailemassa myös Millan blogia, johon ilmestynee lähiaikoina lisää kuvia eiliseltä aamulta :) 

Kuvat: Milla
Editointi: Minä


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, niin oli minustakin, vaikka hieman lyhkäinen. Onneksi on nämä alushameet keksitty, tai vielä turvallisempi vaihtoehto mekon alle: shortsit.

   Poista
 2. Ihana mekko! Luulin ensin että tuo pitsi kuuluu mekon helmaan ennen kuin jatkoin lukemista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Aika näpsäkästi meni tuohon alle kyllä vähän lisämittaa tuomaan :)

   Poista
 3. Ihana mekko! :) Tommoinen hame oliskin kaunis pidennys munkin lyhykäisille mekoille, täytyy pitää silmät auki :) Nyt on onneksi ollut pari ihanan lämmintä päivää. Näitä ennen kyllä jo hiipui usko siihen että lämpöä enää tulisi ja oonkin yllättänyt itseni odottelemasta syksyä :')

  VastaaPoista
 4. Ihana mekko ja sopii kyllä tosi hyvin tuo pitsihame alle tuomaan lisäpituutta! :)

  http://fiiaelina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat ja ihana mekko! Hauska idea tuo pitsi :)

  VastaaPoista
 6. Tuo mekko on kyllä ihan siun näköinen, kaunis olet! <3 :) Oli huippua käydä kuvaamassa nuin aikaiseen ja turinoida kaikesta, pitää ottaa uusiksi jonain päivänä! Täällä odotellaan sumuisia aamuja, asukuvat sumussa ois aika jees. <3

  VastaaPoista