torstai 22. kesäkuuta 2017

Kesän mukavimmat kengät + nettikauppalöytö


Arvoisat lukijat, pitkästä aikaa mulla on teille palanen ihan puhdasta kenkähömppää :)

Mitä enemmän ikävuosia kertyy, sitä mukavuudenhaluisemmaksi tulen, monessa asiassa. Näkyvin muutos ovat luonnollisesti vaatteet ja erityisesti kengät, joilta en siedä nykyään yhtään epämukavuuden tunnetta. Minua ei myöskään lohduta se tosiasia että ostohetkellä hieman naftilta tuntuvat kengät voisivat hyvinkin muotoutua käytössä. Ehei, kyllä kenkien täytyy heti tuoda sellainen fiilis että ne tekisi mieli jättää jalkaansa saman tien. Hyvin harvoin enää löydän tällaisia pareja, mutta nyt tärppäsi! Tässäpä alelöytä eiliseltä, tämän kesän ehdottomasti mukavimmat kengät: 

Nämä kauniit italiaanot ovat jalassa ihan järjettömän pehmoiset, tukevat ja kevyet, eikä vähiten juuri sopivan leveän lestin takia (lättäjalka kiittää). Olin niin iloinen löytäessäni kerrankin omiin jalkoihini juuri sopivan koon: olen kokojen 37-38 väliltä ja minulla on lyhyet mutta melko leveät jalkaterät, siksi moni 37 puristaa jalkapöydän kohdalta kun taas koossa 38 kenkä on pituudeltaan liian suuri. Nämä olivat kuitenkin kuin valetut meikäläisen jalkoihin, joten en kauaa miettinyt ostanko vai en. Tulee pidettyä ja paljon, ihan takuulla. 

Etsiessäni tarkempaa tietoa kengistä/brändistä (jota en muuten netistä mistään löytänyt) törmäsin Carmi-nimiseen nettikauppaan. Miten ihania sandaaleja, nilkkureita ja korkkareita! Persoonalllisia ja vähän erilaisia kuin täällä kotimaisissa nettikaupoissa. Onko teille tuttu kauppa, tai oletteko tilanneet tuolta jotain? 

Entä mitä tykkäsitte näistä kengistä? :) Tämä pari löytyi Kuopion Carlssonilta, jossa muuten oli hyvä valikoima merkkikenkiä alennuksessa juuri nyt. 
Sujautan siis uudet kengät jalkaani ja kirmaan juhannuksen viettoon! Blogi hiljenee juhannukseksi, mutta palailen puikkoihin taas heti ensi viikolla.


Mukavaa ja rentouttavaa juhannusta teille kaikille!

-Salla-
 

7 kommenttia:

 1. Olen täysin samaa mieltä, kengän pitää tuntua hyvältä ja sit jos on viel kaunis niin se on vain pelkkää plussaa. Mulla on ihan samanlaiset jalat kuin sinulla, pienehkö ja leveä. Etsipä siinä sit sopivia kenkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kas kohtalotoveri :) Kylläpä on tosiaan hankalaa löytää kenkää joka ois tähän "välimallin" jalkaan kuin valettu. Harmi kun ei ollut kahta väriä, oisin ottanut molemmat!

   Poista
 2. Kauniin näköiset kengät ja näyttävät kyllä just siltä, että ovat mukavat jalassa! :) kengän täytyy kyllä olla mukava ja hyvän tuntuinen jalkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös vaan :) Tolppakorko pelastaa aika paljon, samoin tuo jalkapöydän yli menevä leveä nahkaosa: tuo heti tukevuutta lisää kävelyyn.

   Poista
 3. Onpa kivat kengät, juuri sinun tyyliin sopivat! Mukavan näköisiä leveälestisempiä kenkiä tuntuu kyllä usein valitettavan työläältä löytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Maru! Ja ihan totta, monesti kauniit kengät ovat lestiltään melko kapeita. Vintage-kengistä tosin löytyy usein tosi hyviä lestejä! Ennen on selkeästi panostettu enemmän kenkien käyttömukavuuteen.

   Poista
 4. Onpa kyllä kauniit kengät, kuin sulle tehty mitä on sun tyyliä sivusta seurannut 😊 kylläpäs houkuttelisi lähteä katselemaan aleja, mutta toisaalta syksyksi varattu matka verottaa kyllä seuraavan tilin aika lailla kokonaan 🙈

  VastaaPoista