lauantai 10. kesäkuuta 2017

Kesäisen raikkaita suosikkeja Nurmelta


Olenkohan koskaan maininnut teille olevani kovemman luokan minttu-fani? Minttusuklaa, mintulla maustetut (kesä)juomat, mintun lehdet salaatissa tai tapaksissa, you name it, niin meikäläinen tykkää. Luonnollisesti myös kosmetiikassa mintun raikas ja virkistävä tuoksu miellyttää, ja sopii mielestäni erityisen hyvin vaikkapa vartalokuorintoihin tai huulivoiteisiin. 

Toinen ikisuosikkini on ruusu, kaikissa muodoissaan. Luonnonkosmetiikassa esim. ruusuöljy tuntuu sopivan herkälle iholleni erityisen hyvin tasapainottaen ja rauhoittaen sitä. Muutoinkin moni ruusun eteeristä öljyä tai ihan vaan ruusun tuoksua sisältävä luonnonkosmetiikan tuote vetää minua puoleensa kuin magneetti, ja usein nämä tuotteet jäävätkin minulle pidempiaikaiseen käyttöön. 

Mikään ei muuten voita kesällä sitä fiilistä, kun menet aamulla ulos ja tunnistat jo tuoksusta että juhannusruusut ovat yön aikana auenneet, ennen kuin edes näät yhtäkään kukkasta...ah!Tässäpä kesäisen raikas kaksikko joka sisältää kahta edellämainittua suosikkiani. Nurmen Rose facial toner kasvovedestä löytyy damaskoksen ruususta valmistettua ruusuvettä ja Mint lip balm huulivoiteesta vihermintun eteeristä öljyä. 

Virolainen perheyritys Nurme on minulle jälleen yksi ilahduttava uusi tuttavuus. Tiedättehän, kuinka tykkään luonnonkosmetiikan yksinkertaistetuista ja puhtaista koostumuksista. Pidän myös siitä, että tuotteissa on tiettyä "rouheutta", vai millä sanalla nyt kuvaisinkaan tunnettani siitä kuinka tuotteen ainesosat todellakin tulevat suoraan luonnosta, ovat huolella ja rakkaudella valittuja, käsin poimittuja ja valmistettuja. Näistä tulee juuri sellainen fiilis :)


Sain hetki sitten muutamia Nurmen tuotteita testattavaksi, ja tämä kaksikko onkin ollut siitä saakka päivittäisessä käytössä. Mintun makuinen, runsaasti erilaisia ravitsevia öljyjä sisältävä huulivoide jättää huulille viilentävän ja superpehmeän tunteen. Esteetikkoa toki ilahduttaa tuo söpön ja raikkaan värinen rasiakin. 

Ruusun tuoksuinen kasvovesi tuo vahvasti mieleen juurikin tuollaisten kesäaamujen tuoksun, josta alussa mainitsin. Tätä voi käyttää monella tavalla, joko perinteisesti vanulapulle suihkutettuna viimeistelemään ihon puhdistus, jolloin tuote tasapainottaa ihoa ja valmistaa sitä vastaanottamaan kosteusvoide, tai vaihtoehtoisesti virkistävänä kasvo- ja/tai vartalosuihkeena. Tämän haluan pakata hellepäivinä mukaan käsilaukkuun ja suihkutella aina silloin kun pieni virkistys tuntuu olevan tarpeen :)

Mitäs kesäsuosikkeja teiltä löytyy? Joko uutuuksia tai kestosuosikkeja joita palaatte käyttämään vuosi vuoden jälkeen aina kesäisin?


4 kommenttia:

 1. Ihanan kuuloisia tuotteita vaikka en ruususta yleensä edes välitä. Pakkaukset myös miellyttävät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, näissä on kyllä ihanan raikkaat pakkaukset. Ruusun tuoksu on minusta kasvovedessä hyvin miellyttävä, ei ollenkaan semmoinen "väkevä" jota myös välillä ruusulla höystetyissä tuotteissa tulee vastaan.

   Poista
 2. Minttuinen rasia on ihana! Kyllä se vaan on niin, että omaa silmää miellyttävä pakkaus saa kokeilemaan tuotetta helpommin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, näin on! Vaikka tutkinkin tuotteiden ainesosat nykyään tarkkaan, niin kahden sisällöltään hyväksi todetun tuotteen väliltä lähtee usein mukaan se joka on söpömmässä purkissa, minkäs teet :)

   Poista