torstai 29. kesäkuuta 2017

Heinäkuun toiveasu ja farkku joka palasi vaatekaappiin


Kun tänä päivänä katsoo meikäläisen vaatekaappiin, ei ihan heti uskoisi minun olleen joskus vannoutunut farkkutyttö. Muutama vuosi sitten päivittäinen "univormuni" oli farkut, neulepaita ja mukavat tennarit. Kesällä sama setti mutta lyhyemmillä lahkeilla ja t-paidalla varustettuna. Kuulostaa aika tylsiltä vetimiltä tähän nykyiseen tyyliini verrattuna :D Tosin, työkin sanelee oman osansa: lastentarhanopettajana tyydyin usein helppoihin vaatteisiin joita pystyi nopeasti kerrostamaan vaihtuvien tilanteiden ja sään mukaan.

Vaan toisin on nyt. Taidan tällä hetkellä omistaa yhdet ainoat farkut, joita olen pitänyt viimeksi vuosi(a) sitten. Päästyäni mekkojen, hameiden (ja ikävä kyllä sukkisten, koska Suomi ja Suomen säät) makuun, en ole vilkaissutkaan farkkuihin tai edes farkkukankaaseen päin, olipa sitten kyse kuinka pehmoisesta puuvillasta tahansa. Tänä kesänä kauppoihin on kuitenkin ilmestynyt upeita denim-kankaisia mekkoja ja hameita, jotka laskeutuvat kauniisti ja tuntuvat miellyttäviltä päällä. Esimerkiksi Espritin nettikaupasta löytyy useita tällaisia erilaisilla leikkauksilla ja yksityiskohdilla varustettuna. Itse ihastuin mekkoon jossa yhdistyvät kaksi omaa suosikkiani: hapsut ja kirjailut.


Neule: täältä / Mekko: täältä / Kengät: täältä / Hattu: täältä / Korvakorut: täältä 


Tällainen kokonaisuus heinäkuun hellepäiville olisi aika ihana.  Auringolta suojaavaa hattua olen etsiskellyt jo pitkään, sillä tuollainen saattaisi olla työkeikoilla aika näppärä. Aurinkolasien kanssa on aina hieman hankalaa; niitä ei voi kameran etsimeen tirkistellessä kuitenkaan pitää, mutta jatkuva auringossa siristelykään ei tunnu mukavalta. Kuljetan (jep, myös niinä hellepäivinä...) useimmiten mukanani ohutta, pieneen tilaan mahtuvaa neuletta joka on helppo vetäistä tarvittaessa mekon päälle lisälämpöä antamaan. 

Mitäs siellä tykätään heinäkuun kokonaisuudesta? Ihastuiko joku muu tuohon mekkoon? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti