lauantai 27. toukokuuta 2017

Virkistävä ja luonnollinen silmänympärysvoide: Frantsila bright eyes beauty creamKotimaiset Frantsilan tuotteet ovat jostain syystä jääneet minulta kokonaan testaamatta ennen tätä, vaikka monesti olenkin kauniita pakkauksia käsissäni pyöritellyt. Kun hetki sitten olin etsimässä uutta silmänympärysvoidetta, suositeltiin minulle yhtenä vaihtoehtona Frantsilan bright eyes beauty creamia. 


Hämeenkyrössä sijaitsevalla Frantsilan luomuyrttitilalla on pitkät perinteet; vanhan sukutilan yrttipellot ovat olleet luomuviljelyssä jo vuodesta 1977.  Suomalaisen kansanlääkinnän sekä nykytutkimuksen yhdistäminen on ollut pohjana yli kahdensadan luomuyrttituotteen valmistukselle. Kosmetiikan lisäksi Frantsilan tuotteisiin kuuluvat mm. yrttiteet sekä sauna- ja kylpytuotteet. 

Frantsila Bright Eyes Beauty Cream:

Voiteen teho perustuu huolellisesti valittuihin suomalaisiin luomuyrttiuutteisiin sekä kylmäpuristettuihin siemenöljyihin

Rauhoittava, kosteuttava ja virkistävä

Voiteen luvataan mm. tasoittavan pintaryppyjä, kirkastavan tummia silmänalusia sekä lievittävän turvotusta ja kuivan ihon ärtyneisyyttä.

Sisältää mm. antioksidanttipitoista ratamoa ja kuismaa, sekä ravitsevaa jojoba- ja sheaöljyä 

Ei sisällä keinotekoisia hajusteita, säilöntä- tai väriaineita
Virkistävä tämä ainakin vaikuttaisi olevan! Voiteen levittäminen silmänympärysiholle tuntuu ihanalta, varsinkin jos silmät ovat vielä puolitangossa niin ai että kuulkaa, tämä (ison kahvikupin ohella tietysti) saa fiiliksen hetkessä vähän fressimmäksi. Tykkäänkin käyttää tätä voidetta nimenomaan aamuisin, sillä yöksi minulla on toinen, vähän "tuhdinpi" voide joka ei imeydy niin nopsaan kuin tämä. Pientä miinusta tulee tuubista, jonka suuaukko on melko kookas. Minä rähmäkäpälä ainakin löträän tätä helposti liikaa.

Olen käyttänyt silmänympärysvoiteita nyt lähes kymmenen vuoden ajan, välillä harvemmin ja välillä säännöllisemmin. Kun 35 ikävuotta paukahti mittariin niin kylläpä tosiaan huomaa että taukoja ei pahemmin kannattaisi pitää, silmänympärysihoni kuivuu nykyään todella nopeasti. Olisikin kiva kuulla mitä suosikkeja teillä on? Löytyykö jokin tietty silmänympärystuote jonka nimeen vannot?


Ensi viikolla on muuten lauantain luonnollisissa luvassa arvontaa teille lukijoille, jipii! :)


5 kommenttia:

 1. Frantsilan tuotteisiin kannattaa tutustua ;) itse olen tykännyt Tehovoiteesta ja seerumista. Tätä en ole kokeillut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tota seerumiakin kattelin! Täytyy kyllä kokeilla jossain vaiheessa. Kiitos vinkistä :)

   Poista
 2. Frantsila on jäänyt multakin vielä testaamatta..! Mun suosikkeja sy-voiteista ovat mm. EkoPharma, Sante ja Neal's Yard Remedies. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tämä ihanaa kun nykyään on pilvin pimein näitä luonnollisia vaihtoehtoja :) EkoPharmaa oli mullakin jossain vaiheessa. Nyt voiskin kokeilla uudistuneen version.

   Poista
 3. Frantsila on tuttu nimi, mutta ei ole tullut kokeiltua koskaan. Pitäisi tutustua näihin suomalaisiin merkkeihin....

  VastaaPoista