tiistai 23. toukokuuta 2017

Vintage Garden Tampere


Tampere on kuluneen vuoden aikana alkanut tulla minulle tutuksi, sillä reissaan sinne kerran kuussa opiskelun vuoksi. Koulupäivät ovat usein pitkiä, enkä yleensä ehdi koluamaan paikallisia kirppareita tai vintagekauppoja, vaikka tiedän että tuosta kaupungista löytyisi vaikka mitä ihanaa! Nyt keväälle osui kuitenkin muutama lyhyempi koulupäivä, joten arvaahan sen mihin minä ylimääräisen aikani kulutin... Tuli vedettyä yhden iltapäivän mittainen kirpparimaraton, jonka aikana taisin käydä ainakin kolmella kirppiksellä sekä parissa vintage kaupassa, joista toisen haluan teillekin nyt esitellä. 

tampere-vintagestore-vintagegarden-9
tampere-vintagestore-vintagegarden-7

tampere-vintagestore-vintagegarden-5
tampere-vintagestore-vintagegarden-2Tämä kaunis aarrekauppa sijaitsee Tampereen Tammelassa osoitteessa ilmarisenkatu 9. Vintage Garden myy tarkoin valikoituja vintagevaatteita, -asusteita, -koruja ja -sisustusesineitä.  Liikkeessä käyminen oli ainakin minulle jonkin sortin elämys: joka puolelta löytyi kauniita yksityiskohtia, mutta kokonaisuus oli silti selkeä, harkittu ja siisti. Harmitti ihan suunnattomasti, ettei minulla tuolloin ollut kunnolla aikaa jäädä tutkimaan kaikkia ihanuuksia. Sormet syyhysivät niin kovasti tuonne vaaterekkien ja korulaatikoiden luokse etten ollut hameessani pysyä!

tampere-vintagestore-vintagegarden-3
tampere-vintagestore-vintagegarden-6
tampere-vintagestore-vintagegarden-4
vintagegarden-tampere-secondhand-sallankengissa-blogi-9
tampere-vintagestore-vintagegarden
Kesällä ei ole koulua, mutta mietin jo että pitäisiköhän tehdä minilomareissu Tampereelle? Ihan vaan siksi jotta saisi kiertää kaikki ihanat kaupat rauhassa :)

Oletteko käyneet Vintage Gardenin liikkeessä? Onko muita vintage-tärppejä tai vinkkejä kivoista lifestylekaupoista Tampereella?

Ps. Kuinka monelle aiheuttivat ihastuksen huokailuja nuo tokavikan kuvan punaiset mokkasaappaat? Sano hep jos kuolasit yhtä paljon kuin minä. 


6 kommenttia:

 1. En oo käynyt, mutta kiinnostaisi kyllä! Milainen hintataso tuolla muuten oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hintataso oli minusta hyvin kohdallaan tavaroiden kuntoon nähden. Vintage Gardenille on tulossa pian nettikauppa, sieltä sitten tarkemmin tsekkailemaan :)

   Poista
 2. Ooh mikä putiikki!♡♡ Täytyispä itsekin lähteä kiertelemään vintagekauppoja, kun takuulla niistä löytyis meikäläisellekin jotain sopivaa!:)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Oisko olleet 37-38. Muuten sopiva, mutta mun lättäjalkoihin ja paksuihin nilkkoihin ei inahtaneetkaan sillä varsi oli niin kapoinen, byää.

   Poista