perjantai 19. toukokuuta 2017

The farkkuhame ja päivän biisi


Nyt se viimeinkin löytyi: rento jokapaikan hame jota varmasti tullaan näkemään täällä blogissakin kyllästymiseen asti. Tiedättehän ne sellaiset vaatekappaleet, joita sovittaessa tulee heti hyvä ja kotoisa fiilis. Taidan "asua" tässä hameessa koko tulevan kesän. Kunhan vielä pääsee sukkahousuista! Kuinka moni muu odottaa yhtä palavasti sitä hetkeä kun voi kävellä paljain varpain nurmikolla? 

sallankengissa-blogi-asukuva-toukokuu-2017-1

sallankengissa-blogi-asukuva-toukokuu-2017-3

sallankengissa-blogi-asukuva-toukokuu-2017-4

sallankengissa-blogi-asukuva-toukokuu-2017-2

Päivä jona nämä kuvat otettiin toi vahvasti mieleeni fiiliksiä reilun vuoden takaa. Muistan ulkoilleeni samoissa maisemissa kameran kanssa, yksin ja ajatuksiini vaipuneena. Olin rankan talven jälkeen uupunut töistäni ja päättänyt juuri, että jäisin kahden vuoden opintovapaalle. Tulevaisuus tuntui samaan aikaan sekä epävarmalta että houkuttelevalta, mutta ennen kaikkea vapauttavalta. Uskomatonta, että tuosta hetkestä on vain reilu vuosi aikaa.

Biisi joka antoi voimia ja uskoa tuolloin vielä epävarmaan tulevaisuuteen tulee tässä, enjoy!







Aurinkoa viikonloppuusi!

-Salla 


6 kommenttia:

 1. Ihana hame, todella kauniita kuvia myös Salla ♥ Siis eilen oli NIIN lämmin. Kyllä mä odottelen jo kovasti että pääsisi kävelemään avojaloin ja sais heittää sukkahousut mahdollisimman syvälle kaappiin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Kata! Oli kyllä upea päivä ja ihmeellistä miten nopeasti luonto alkaa heräillä eloon jo parin lämpöisen päivän jälkeen.

   Muistelinkin että siellä on toinen joka ei oikein diggaile sukkiksista :D Haudataan siis mokomat kapistukset kaapin peränurkkaan heti kun tarkenee kunnolla!

   Poista
 2. Toi hame on todella siisti! Sopii sulle tosi hyvin :) Täällä on vähän samoja fiiliksiä ajan rientämisestä, vuodessa ehtii tapahtua niin paljon kaikkea ettei voisi todeksi uskoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru ja onpa kiva kuulla sinultakin kommenttia täällä blogissa pitkästä aikaa! <3

   Onko kyllä ollut ihan älytön vuosi, sekä hyvässä että pahassa :D Pitäisikin treffata joku päivä vaihtamaan kuulumiset? :)

   Poista
 3. Ihanaa kun farkkuhame löytyi! Todella hyvältä näyttää ja kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia! :) On tämä kevät vaan kuvauksellista aikaa. Jatkuvasti tekisi mieli olla jossain menossa kameran kanssa.

   Poista