lauantai 13. toukokuuta 2017

Lisää kiiltoa hiuksiin - testissä Rabbit Mama Shiny Hair hoitoaine

*postaus sisältää mainoslinkkejä
Sarjassamme onnistuneita heräteostoksia osa 3875.


Luonnonkihara, ohut, hauras ja helposti takkuuntuva hiuslaatuni ei ole helppohoitoisimmasta päästä. Toisaalta se kaipaa kosteutusta, toisaalta taas liian hoitavat tuotteet litistävät koko tukan ja saavat sen näyttämään likaiselta. Vähänkin kosteassa säässä hiukset villiintyvät totaalisesti heti viiden minuutin ulkoilun jälkeen, eivätkä mitkään muotoilutuotteet tunnu pitävän aisoissa kuritonta luonnonkiharaa. Sileät ja kiiltävät, mutta samalla ilmavat hiukset ovat siis harvinaista herkkua. Kampaajani Riikka tosin onnistuu aina taikomaan minulle juuri tuollaisen tukan, eli saan nauttia unelmieni hiuksista päivän ajan aina noin kolmen kuukauden välein :D 

hoitoaine-luonnonkosmetiikka-rabbitmama-sallankengissa-blogi-5
Nyt kuitenkin olen oikeiden pesu- ja hoitotuotteiden avulla saanut hiukset parempaan kuntoon kuin pitkiin aikoihin! Hiusten kasvivärjäys tuntui myös tekevän tukalle äärimmäisen hyvää: oma hius vahvistui ja päänahkakin tuntuu voivan paremmin kuin ennen värjäystä. Tämän lisäksi tein hetki sitten onnistuneen heräteostoksen *TwistBe:n myymälästä. Olin etsinyt ravitsevaa ja kiiltoa antavaa mutta kevyttä hoitoainetta, joka ei tekisi hiuksiani latteiksi pesun jälkeen. *Rabbit Maman Shiny Hair oli sopivasti tarjouksessa ja vaikutti muutenkin mielenkiintoiselta, joten tartuin siihen.

Ja kylläpä muuten kannatti! En meinannut itsekään uskoa näitä kuvia katsellessani, että hiukseni voisivat näyttää ja tuntua tuolta. Melkein sama fiilis, kuin kampaajakäynnin jälkeen, jipii! 

hoitoaine-luonnonkosmetiikka-rabbitmama-sallankengissa-blogi-1Hiukset on näissä kuvissa pesty Farfallan shampoolla, ja hoitoaineena siis tämä Rabbit Mama, joka oli minulle ihan uusi tuotemerkki. Shiny Hair on kotimainen, täysin vegaaninen ja hellävarainen hoitsikka. Minun hiuksiini jäi tämän tuotteen jäljiltä juuri sellainen ilmavuus ja raikkaus joista pidän. Hiukset tuntuivat hoideltuilta ja sileiltä mutta eivät raskailta, jes!

hoitoaine-luonnonkosmetiikka-rabbitmama-sallankengissa-blogi-2
hoitoaine-luonnonkosmetiikka-rabbitmama-sallankengissa-blogi-4
Rabbit Maman tuotteet valmistetaan pientehtaassa Kirkkonummella. Kaikki tuotteet ovat lisäaineettomia ja hellävaraisia, näinollen siis sopivia koko perheelle. Myös kohtuullinen hinta ilahduttaa; itse maksoin hoitoaineesta reilun kympin, joka on mielestäni erittäin edullinen hinta kotimaisesta, korkealaatuisesta tuotteesta.

Miltä vaikuttaa? Oliko Rabbit Mama jo tuttu jollekin? Minulle tämä oli jälleen yksi uusi ja ilahduttava, vieläpä kotimainen löytö :) 

8 kommenttia:

 1. Oi, vau! Täytyypä tutustua tähän merkkiin, en ole ennen kuullutkaan. Ja vielä kotimainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Tällaisia kotimaisia löytöjä on aina yhtä ilahduttavaa tehdä ja jakaa tiedoksi muillekin :)

   Poista
 2. No kuulostaapa mielenkiintoiselta. :) Rabbit Mamaa en ole vielä itse käytännössä testannutkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä varsinainen yllättäjä!:)

   Poista
 3. Ei ole ollenkaan tuttu merkki, mutta kiitos kun jaoit! :) Vaikuttaa todella hyvältä, kaunis pakkaus ja selkeästi toimii ainakin siun hiuksiin. Kotimaisuudesta suuri plussa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis on pakkauskin juu. Minä ja söpöt purnukat, you know the story:D

   Kiva jos löysit uutta vinkkiä tästä, jes!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Mielelläni tällaisista aina kirjoitan!:) Mukava kuulla että löysit uutta kivaa.

   Poista