torstai 25. toukokuuta 2017

Hiirenkorvia ja kalpeita koipia


Otsikon kahta asiaa kummastellessa ovat tällä viikolla päivät kuluneet. Ihmeellisen ihana vihreys on ilmestynyt joka puolelle aivan yhtäkkiä. Tuntuu mukavalta kun ulos mennessä ei palelekaan ihan heti. Pitkistä housuista on ollut pakko luopua, vähän irvestellen, kalpeita koipia ja osumaa ottaneita polvia kauhistellen tosin. Luin hetki sitten ihanan Veeran kirjoituksen siitä, kuinka polvet olisivat ainut asia jota hän omassa ulkonäössään muuttaisi. Samaistuin, sillä nykyisessä työssä polvet todellakin ovat välillä kovilla, kun kameran kanssa konttailen missä milloinkin. On mustelmia, ruhjeita ja jos jonkinlaista pattia. Vaan enpä moista jaksa murehtia, kun on kuitenkin kaksi tervettä jalkaa joilla tallustella :) 

Nämä kuvat otettiin pikaisesti tänä aamuna jo ennen puoltapäivää. Olin ihan varma että palelisin shortseissa, mutta eikä mitä! Hetken patikoinnin jälkeen teki mieli luopua ja neuletakistakin. Mutta voi miten kaunista oli lähimetsässä auringonpaisteella. Joku aamu nousen kuvaamaan vähän aiemmin, kun valo vielä on pehmeämpää. Kenties jo huomenna :) 

Ihanaa helatorstaita tyypit!
2 kommenttia:

  1. Todella kauniit kuvat, ihanan monta eri kuvakulmaa! <3 Asu on myös todella kaunis, niin kesäinen ja siun tyylinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia! Aika kivoja näistä tuli kyllä omastakin mielestä.

      Poista