lauantai 25. maaliskuuta 2017

Uusi alku ihollesi - verkkovalmennus


Nyt olen niin innoissani, etten tiedä mistä aloittaisin!

Palataan nyt aluksi vaikka hetki taaksepäin tammikuuhun, jolloin vierailin Helsingissä TwistBe:n myymälässä. Kerroinkin täällä blogissa saaneeni jo tuon lyhyen vierailuni aikana monta hyvää vinkkiä liittyen ihonhoitoon, kuten myös täysin uuden näkökulman siihen mihin asioihin kosmetiikkaostoksilla kannattaa kiinnittää huomiota, jos haluaa itselleen oikeasti toimivia tuotteita eli ts. vastinetta rahoilleen. Ihan huippua asiakaspalvelua! 

Farfalla_02


Kosmetiikan valmistusta opiskelleet TwistBe:n tytöt ovat oikeita "käveleviä tietopankkeja" ihon biologian sekä tuotteiden valmistusprosessien ja ainesosien suhteen. He ovat myös asiantuntijoita liittyen ruokavalion ja elintapojemme vaikutuksesta ihoon. Nämä ovat juuri sellaisia asioita, joista ainakin minä janoan tietoa. Haluan tietää missä, miten ja millaisista ainesosista käyttämäni ihonhoitotuote on valmistettu, ja sopiiko se varmasti juuri minun iholleni. Toisinsanoen, saanko vastinetta rahoilleni, ja onko tuotteen valmistusprosessi ollut sellainen että haluan ostopäätökselläni sitä tukea.Varmasti myös moni teistä lukijoista on kiinnostunut saamaan vastauksia samoihin kysymyksiin. Nyt tämä on mahdollista, sillä TwistBe:n verkkokoulutus Uusi alku ihollesi starttaa 27.3. eli vielä ehtii ilmoittautua! Minäkin olen mukana, enkä malta odottaa, että pääsen pureutumaan koulutuksen antiin oikein ajan kanssa. Uskon että erityisesti ruokavalion ja elintapojen merkitys ihon kunnolle tulee olemaan aika silmät avaavaa. Näissä jutuissa kun olisi itselläni paljon parantamisen varaa. Eli odotan sekä innolla että pienellä kauhulla :D Jospa saisin lisää motivaatiota syödä entistä paremmin/terveellisemmin.

Verkkokoulutukseen pääset ilmoittautumaan TÄÄLLÄ. Nappaa kaverikin mukaan niin saatte tänään 25.3. 80e alennuksen! Kannattaa myös seurata TwistBe:n facebook-sivuja, joilta näet ajankohtaisia kuulumisia koulutukseen liittyen.


Mukavaa lauantaipäivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti