lauantai 4. maaliskuuta 2017

Pippurista greippiä: Signe Seebid vartaloöljy


Jos rakastit pienenä (tai rakastat vieläkin, kuten minä) punaista jaffaa, niin ihastut tämän tuotteen tuoksuun ihan takuuvarmasti.


Signe Seebid vartaloöljy (tai oikeammin tämä taitaa kulkea nimellä hierontaöljy) oli unohtunut minulta laatikon pohjalle enkä ollut käyttänyt tuotetta sitten viime syksyn, jolloin vain nopeasti kokeilin öljyä iholle.  Ei ole tämä muuten ainoa tuote jonka sattumalta löysin viime viikkoisen siivousvimmani tuloksena... Eli voin luvata teille ettei näille lauantain luonnollisille näy loppua ihan hetkeen ;)

vartaloöljy-luonnonkosmetiikka-sallankengissa-blogi-3

Öljypullon sisältö on jo reilussa viikossa vähentynyt huolestuttavalla tahdilla.Olen tykästynyt tähän palavasti, ja syitä on monia. Ensinnäkin tuoksu: juuri sopivan kirpeän sitruksinen, raikas ja piristävä. Toiseksi tuntuma iholla: lempeä ja lämmittävä. Vilukissa säästyy tämän kanssa täysin siltä efektiltä, kun vartalovoide- tai öljy tuntuu iholle levitettäessä hetken kylmältä. Tämä lämmittää nopeasti myös kylmät kädet, joten öljyn levittäminen iholle on kokonaisuudessaan hyvin miellyttävää. Varsinkin treenin ja suihkun jälkeen tätä on aivan ihana käyttää. Tuoksu virkistää mutta muutoin öljy tuntuu ihanan rauhoittavalle ja elvyttävälle.

vartaloöljy-luonnonkosmetiikka-sallankengissa-blogi-2

Tuotesarjana virolainen Signe Seebid luonnonkosmetiikka on minulle ihan uusi. Ostin tämän öljyn syksyllä messuilta, mutta tuotetta näyttää saavan ainakin Bona Valeren nettikaupasta. Lueskelin tuolta tuotteen koostumuksesta, sillä minua jäi niin kovasti ihmetyttämään ja ihastuttamaan tuo lämmittävä vaikutus iholla. Tällaista tietoa löysin: 

Greipin eteerinen öljy: kiihdyttää tehokkaasti lymfakiertoa, säätelee nesteen irtoamista ja poistaa kuukautisia edeltävää jännitystä. (Hallelujaa, minähän olen valmis kokeilemaan kaikkea mikä auttaisi tähän! :D )

Mustapippurin eteerinen öljy: lämmittää, stimuloi ja esitää verenkiertoa. Lievittää lihaskipua ja jännitystä urheilun jälkeen. 

Makea manteliöljy: sisältää antioksidantteja ja vitamiineja (E ja K). Kirkastaa ihoa ja estää ihon ennenaikaista vanhenemista. 

Purasruohonsiemenöljy:  (Että mikä??) Elvyttää ja kiinteyttää ihoa, vähentää kuukautiskipuja ja vaihdevuosien oireita. 

Sellainen on siis pullon sisältö. Ihan mielenkiintoista lukea näin jälkeenpäin, että mihin sitä nyt onkaan jäänyt koukkuun. Vaikuttaa jokatapauksessa juuri sellaiselta tuotteelta jota ilman vaan ei osaa enää olla. Arvosanaksi siis täältä täysi kymppi!


Onko Signe Seebid teille tuttu? Löytyykö suosikkeja? :) 


6 kommenttia:

 1. Kuulosta ihanalta, tuota tahtoisin :) Signejä ole kokeillut, ja tykännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä aivan ihana. Parhaita (ellei paras) vartaloöljyjä joita olen kokeillut.

   Poista
 2. Tuo kuulostaa kyllä ihan unelmalta! Itselleni vieras merkki entuudestaan, pitää siis ehkä joskus kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä oikeesti hyvä. Paljon on tullut näillä öljyillä läträiltyä sen jälkeen kun siirryin luonnonkosmetiikkaan, mutta tästä kyllä pidän ehdottomasti tähän saakka eniten.

   Poista
 3. Tosi kaunis tuo puteli, vaikuttaa näppärältä! :)

  VastaaPoista