tiistai 21. maaliskuuta 2017

Kevään 2017 ihanin trendi: kirjailut


Tänä vuonna olen minäkin tavoistani poiketen innostunut muutamasta kevään tuomasta uudesta trendistä. Koska pastellisävyt, raidat ym. vuosittain ilmestyvät klassikot eivät nappaa, on kevät yleensä minulle sitä kaikkein vähiten inspiroivaa aikaa pukeutumisen suhteen. Nyt pastellisävytkin ovat sopivasti murrettuja, ja  olen aivan yhtä innostunut mm. haaleasta, kanervaan taittavasta pinkistä kuin kaikki muutkin. 

Kevään ihanin juttu ovat kuitenkin erilaiset kirjailut! Oma suosikkini ovat folklore-tyyliset brodeeraukset, jotka koristavat nyt mekkoja ja hameiden helmoja, paitojen kauluksia, farkkujen lahkeita jne. Tykkään! 
*commercial links 

Brodeeraukset ihastuttavat sekä yksityiskohtina että isompina pintoina. Erityisesti farkku- ja nahkahameiden helmoihin ilmestyneet kukkaset aiheuttavat nyt sellaisen luokan huokailuja että jotain tuollaista on ehkä hankittava. Tässä on kylläkin eräs tuttu ongelma: ei löydy kaupoista sellaista hametta joka olis just eikä melkein. Vaan onneksi on luotto-ompelijatar. Eli Milla, mulla saattais olla sulle taas "muutama" pikku projekti ;D 

ansasecondhand-vintage-helsinki


Yhden aihetta sivuavan jutun olen näköjään jo "vahingossa" ostanut ennen kuin älysin että näitähän näkyy nyt joka puolella. Jotain ihanaa pilkistää Ansa Second Hand- liikkeen kassista. En ole ehtinyt vielä käyttämään tätä kertaakaan, mutta jospa tällä viikolla olisi aikaa tuumailla millaista vaatetta tuon kanssa yhdistää. Ideoita?

Mitäs mieltä siellä ollaan, ihastuttaako brodeeraukset teitä tänä keväänä? Mitä muuta kivaa olette kauden trendeistä löytäneet?


4 kommenttia:

 1. Oi miten ihana tuo ylläolevan kollaasin mekko! Täydellinen<3

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Olisi niin ihana kesäksi, ja vaikkapa festarimekoksi :)

   Poista
 2. Ihana kuulla, että projekteja ois tulossa! <3 Pian nähdään! Mie näkisin tuon vintagelaukun jonkun konjakin sävyisen hameen kanssa, ois tosi siisti. Miten ois nahkahame siinä sävyssä? :) Ja kukkamekko voisi toimia myös tuon laukun kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee pian nähdään ja päästään suunnittelemaan! :D
   Mäpä kokeilen tätä konjakin värisen (tai mikä ruskea nyt liekään...) villahameen kanssa. Kiitos vinkistä! <3

   Poista