torstai 2. helmikuuta 2017

Vanha roosa ja vaikea sininen


Löysin ihanan mekon kirppikseltä. Se on malliltaan ylisuuri, pehmeä, lämmin, äärettömän mukava ja siinä on kaiken lisäksi tarpeeksi pitkät hihat joihin voi viluissaan kääriä kämmenensä. Mutta se on sininen. Vieläpä sellainen vaikean sininen, jota en osaa pukea minkään kanssa.

blue-knit-dress-outfit-winter
ootd-winter-knit-dress-blueVai osaisinko sittenkin? Toimisiko sininen kenties toisen minulle vieraan värin kaverina. Kylmän roosan sävyisiä vaatekappaleita on paljon kaupoissa juuri nyt, mutta isoina pintoina en osaa mihinkään niin hempeään verhoutua tuntematta itseäni possuksi. Vaan jos kokeilisi pienissä paloissa, kuten vaikka kynsilakkana. Isadoralta oli tullut uusia kauniita kevätsävyjä, tässä kynsillä numero 546, cool mauve.

_1290475
_1290478


Mitäpä tuumaatte, uppoaako?

Ps. Vaikean sininen ihan kirjaimellisesti. Näyttää jokaisessa kuvassa eri väriseltä. Olympus haluaa lisäksi tehdä aina sinisestä violettia. Aaaargh! 

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana neulemekko, värikin iskee ja kuvista saa kyllä hyvän käsityksen minkä värinen se on, kai;) Mutta se on kyllä inhottavaa jos kuvissa ei jokin väri näytä siltä miltä pitää, tuttu tunne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! Ja jep, säädin tuota photarilla PALJON jälkikäteen vaan en siltikään saanut ihan kohdalleen. Punainen on toinen hankala väri kuvatessa...

   Poista
 2. Ihana neulemekko! Tykkään.
  Minulla haastavin väri on punainen kuvatessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Punainen on tosiaan toinen hankala minullekin!

   Poista
 3. Kaunis mekko!Itse yhdistän tuollaisen myrskynsinertävän usein harmaaseen tai sinapinkeltaiseen:D Itse vierastan myös vaaleanpunaisia, vaikka tykkäisin jotenkin kovasti esim. nudeista vaatteista. En vaan osaa yhdistellä sitä. P.S Kiitos mielenkiintoisesta blogista!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle vinkistä! Eipä tulleet nuo värit itselleni lainkaan mieleen, mutta varmasti sopisivat tämän kanssa hyvin :)

   Poista