sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Twist & Be - luonnonkosmetiikkaa jonka laatuun voit luottaa


Tiesittekös, että aivan Kampin kauppakeskuksen kulmilta, osoitteesta lapinlahdenkatu 7, löytyy ehdottomasti käymisen arvoinen paikka kaikille luonnonkosmetiikka-faneille, tai ylipäätänsä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneille.  Twist & Be:n putiikki on kaunis, valoisa ja viihtyisä. Hyllyiltä löytyy sekä tuttuja että ainakin minulle täysin uusia ja mielenkiintoisia tuotesarjoja.

*Twist & Be tuli minulle tutuksi I love me messuilla, jäädessäni pitkäksi aikaa heidän standilleen kuuntelemaan korvat höröllä mistä oikein on kyse. Kokeilin samalla muutamia meikkituotteita ja löysin mm. huippuhyvän peitevärin, josta raportoin teillekin vielä myöhemmin.

twistandbe-luonnonkosmetiikka-helsinki
_1250215
_1250224

Päällimmäisenä mieleeni jäi kuitenkin muutama asia, jotka saivat minut kurkkaamaan Twist & Be:n verkkokauppaan heti messujen jälkeen, sekä lopulta vierailemaan ihan paikan päällä liikkeessä. Tässä teille pieni tietoisku siitä, mitä Twist & Be oikein on:

Lyhenne Twist & Be tulee sanoista : "The Way It's Supposed To Be". Yritys on erikoistunut myymään korkealaatuisia, turvallisia tuotteita, jotka eivät sisällä kehoa kuormittavia kemikaaleja.

Liikkeen perustajat ovat kaikki opiskelleet kosmetiikan valmistusta. Tätä asiantuntijuutta hyödyntäen sekä tarkkaa taustatyötä tekemällä on valittu myyntiin tuotteita, joiden puhtauteen, tehokkuuteen ja eettisyyteen kuluttajat voivat luottaa.

Täällä voi siis shoppailla hyvällä omalla tunnolla, vaikka ei itse ymmärtäisikään ainesosaluetteloiden päälle. Yhä useampi meistä haluaa nykyään tietää mitä ihollensa laittaa, vieläpä mahdollisimman tarkkaan. Monesti tulee kuitenkin törmättyä siihen tosiasiaan, että "luonnollisena" mainostettu tuote onkin koostumukseltaan ihan jotain muuta. Kurkkunaamio ei välttämättä ole kurkkua nähnytkään jne. Monellako on aikaa/tietotaitoa alkaa selvittelemään tuotteen kaikkien ainesosien taustoja itse?

_1250203
_1250202

Tammikuussa ehdin vihdoin vierailemaan paikan päällä Twist & Be:n liikkeessä. Hyllyiltä löytyikin monta mielenkiintoista ja minulle täysin uutta tuotesarjaa, kuten esimerkiksi *SW Basics, jonka tuotteissa on käytetty ainoastaan 3-5 ainesosaa. Eikö kuulosta äkkiseltään aika hurjalta? Sitä kun on tottunut silmäilemään pitkiä ja sekavia ainesosalueteloita, niin tällainen tuntuu aika mukavalta ja virkistävältä! Tuotteiden kaikki raaka-aineet ovat sertifioitua luomua, Reilun Kaupan tuotteita ja/tai pientilallisten valmistamia.

_1250211Toinen tutustumisen arvoinen tuotesarja on kotimainen uutuus: *Olivia Klein. Kyseessä on kasvipohjainen, erityisesti herkälle iholle soveltuva sarja. Näiden tuotteiden suunnittelu on lähtenyt nimenomaan tarpeesta löytää sopivia ja tehokkaita tuotteita myös heille jotka ovat altistuneet esimerkiksi hajusteille, väriaineille tai sulfaattipitoisille pesuaineille. Minulla on juuri nyt muutamia Olivia Kleinin tuotteita testissä, ja tulen kertomaan kokemuksia tarkemmin vielä helmikuun aikana. Voin kuitenkin jo nyt vinkata, että esimerkiksi sarjan *vitamiiniseerumi on aivan huippu!

_1250217
_1250220

Uskoisin, että en ole yksin näiden ajatusteni kanssa: kuinka moni teistä lukijoista on törmännyt siihen, että luonnollisena markkinoitu tuote onkin jotain ihan muuta? Tuntuuko teistä hankalalta alkaa selvittelemään, mistä jokin tuote tai sen ainesosat ovat peräisin, tai millainen valmistusprosessi on ollut? Twist & Be:n *verkkokaupasta löytyy laaja kuvaus jokaisen tuotesarjan taustoista, ja jos piipahdat itse liikkeessä, saat varmasti infoa vielä paremmin :)

Olen aika innoissani tästä! Ihan huippua, että taustatyötä tehdään meidän kuluttajien puolesta näin tarkasti. Millaisia ajatuksia teille jäi? Oliko Twist & Be jo jollekin tuttu?

*affiliate links 
8 kommenttia:

 1. En ollutkaan aiemmin kuullut Twist & Bestä, mutta vaikuttaa kyllä hyvältä! Muutama suosikkimeikkituotteeni alkaa pian loppua, ja koska samoja tuotteita ei saa enää ja myös, koska olen havainnut saavani joistakin niistä yliherkkyys/allergiaoireita, olen ajatellut, etten hankkisi tilalle uusia tavallisia meikkejä, vaan lähtisin etsimään parempia luonnonkosmetiikan puolelta. Kun raaka-aineita on vähemmän, veikkaan että on helpompi löytää tuote, joka ei allergisoi, ja Twist & Ben sivuilla näyttäisikin olevan aika laaja valikoima hajustamattomiakin tuotteita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juurikin näin! Esimerkiksi tuo Olivia Klein on saanut alkunsa juuri siitä, kun hyvin herkälle iholle ei enää ole löytynyt tarpeeksi hellävaraisia ja luonnonmukaisia tuotteita. Huippua jos sait tästä tekstistä vinkkiä! :)

   Poista
 2. Mulle on tuttu! Olenkin käynyt muutamaan otteeseen vierailemassa (shoppailemassa :D) ja ensi viikolla koulutusten jälkeen ajattelin taas piipahtaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mukava kuulla! Tästä liikkeestä tulee kyllä pakollinen pysähtymispaikka jatkossa Helsingin reissuilla :)

   Poista
 3. Vaikuttaa siistiltä paikalta! :) Siellä Laveran seminaarissa oli just puhetta siitä, et miten tuotteita mainostetaan luonnollisena tai mainostetaan esim. aidolla marjalla tms, vaikka ainesosa olisi kahden viimeisen joukossa eli sitä olisi todella pieni prosentti tuotteessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä viihtyisä paikka, varmasti tykkäisit! :)

   Poista
 4. Tilasin ihan blogikirjoituksen perusteella TwistBe:stä tuotteita(verkkokaupasta), ja olin hurjan tyytyväinen! Oli mahtava valikoima ja hinnat eivät hiponeet pilviä. Paketti tuli jo päivää myöhemmin kauniisti paketoituna ja henkilökohtaisen kirjeen kera, tykkäsin!)Tilasin Olivia Kleinin eye care jellyn ja Lauren Brooke Cosmetiquesin peitevoiteen. Olen todella tyytyväinen! Kiitos näistä luonnonkosmetiikkapostauksista,tulevat tarpeeseen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan mahtavaa kuulla että löysit sopivia tuotteita! Hienoa myös että nämä aiheet kiinnostavat. Luonnonkosmetiikka on juttu jota kohtaan juuri nyt on valtava tiedonjano, joten enemmän kuin mielelläni tästä aiheesta jatkossakin kirjoitan.

   Lämmin kiitos sinulle Nanna kommentista!

   Poista