tiistai 28. helmikuuta 2017

OOTD: Sirkusmekko ja perinteinen kuvauspaikka


Pursiseuran ranta Kuopiossa on muodostunut jo perinteikkääksi kuvauspaikaksi näin kevättalvella. Tänä vuonna oltiin kyllä vähän turhan ajoissa, sillä Kuopiossa on edelleen ihan hemmetisti lunta. Tutut polut ja laiturit pursiseuran alueella olivat paksujen kinosten peitossa, enkä uskaltanut helmoineni lähteä harrastamaan umpihankikahlailua.

Mutta voi veljet että oli kaunista! Rannasta aukeaa upeat näkymät Kallaveden jäille, jossa viime sunnuntaina olikin runsaasti porukkaa nauttimassa auringosta. Hihhuloin ilman takkia sen aikaa kun mies räpsi kuvia, eikä auringon paisteessa tullut kylmä laisinkaan :)

blogi-sallankengissa-espritdress-ootd
fringebag-suede-blog-outfit-sallankengissa

esprit-dress-blog-style-sallankengissa
shoes-suede-tamaris-kenkacasa-raahe-sallankengissa
tamaris-shoes-kenkacasa-raahe-sallankengissa
blogi-esprit-sallankengissa-kuopio-kallavesi

Espritin "sirkusmekko" sai liikanimensä siitä syystä että vieläkin vähän pohdiskelen onko tuo liian riemunkirjava. Malli oli kuitenkin niin äärimmäisen mukava ja omalle rungolle sopiva, että tiesin tälle tulevan paljon käyttöä. Ovathan mekon runsaat sävyt onneksi juuri sellaista maanläheistä väripalettia josta niin kovasti pidän :) Olen muuten niitä ihmisiä jotka eivät kertakaikkiaan usko raidallisen kuosin leventävään vaikutukseen. Vai johtuneeko tämä siitä että kepakkovartaloiselle raidat huijaavat vähän lisämuotoja. Jokatapauksessa, meitsi diggaa raidoista! Tosin jätetään suosiolla ne klassiset ja raikkaat seiloriraidat minua paljon tyylikkäämmille ihmisille...

Loppuviikosta suunnittelin raapustelevani teille eräästä tämän kevään muotivillityksestä josta olen aikamoisen innoissani juuri nyt! Onko teillä jokin tietty asia joka inspiroi pukeutumisessa/omassa tyylissä tänä keväänä?6 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia! Tuo mekko sopii sinulle todella hyvin. Olen itsekin vähän värirajoitteinen, mutta ei tuossa mekossa mielestäni liikaa värejä ole kun kokonaisuus on kuitenkin niin harmoninen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! :) En taida sittenkään olla niin värirajoittunut kuin luulin. Loppupeleissä vaatteen käyttömukavuus ratkaisee :)

   Poista
 2. Mun mielestä tuo mekko on niin sun tyylinen, vaikka olenkin tottunut näkemään vähän maanläheisempiä ja neutraaleja sävyjä ylläsi:D Tuon mekon sävyt ovat kuitenkin niin sua! Ihania kuvia oikein kauniissa ympäristössä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kata! Ehkä se on tää kevät; tekee mieli kokeilla kaikenlaista uutta :)

   Poista