torstai 23. helmikuuta 2017

Aarrekauppa Kalliossa - Ansa Second Hand


Kun kirppishaukka Kallion vintage puodit löysi...

Siis miten ihmeessä mä en ole aiemmin tullut pyörineeksi näissä Kaarlenkadun kulmilla sijaitsevissa vintage liikkeissä? Olisin varmaan saanut kulutettua putiikeissa koko päivän, mutta koska oli ehdittävä Kuopioon junalle niin päätin valita joukosta yhden liikkeen, jonka sitten kolusinkin läpi aika perusteellisesti. 

ansasecondhand-vintage-store-helsinki-12
ansasecondhand-vintage-store-helsinki-10
ansasecondhand-vintage-store-helsinki-3
Ansa Second Hand sijaitsee Helsingin Kalliossa osoitteessa agricolankatu 5. Kauppa oli minulle ennestään tuttu facebookista, jossa ihastelin valikoimaa pitkään ennen kuin pääsin paikan päälle. Rakastan nimenomaan tällaisia pieniä liikkeitä, joissa tavarat on valittu huolella ja aseteltu kauniisti esille. Ansan valikoimasta löytyy mm. siistejä ja kauniisti patinoituneita nahkalaukkuja, joista ilahduttavan moni on kotimaista alkuperää. Myös kauniita kenkiä on tarjolla eri vuosikymmeniltä, ja  aina 40-50-luvulta peräisin olevat avokkaat olivat yhä upeassa kunnossa! Kasari-ysäri lapsi taas kokee varmasti tässä putiikissa nostalgiaviboja, mikäli on aikoinaan kolunnut äidin kenkäkaapilla ja sovitellut salaa korkokenkiä...

ansasecondhand-vintage-store-helsinki-1
ansasecondhand-vintage-store-helsinki-4
ansasecondhand-vintage-store-helsinki-6
ansasecondhand-vintage-store-helsinki-9

Koruharakoille Ansan valikoimasta aarteita löytyy ihan takuuvarmasti. Varsinkin, jos boheemit ranne- tai kaulakorurykelmät kiinnostavat. Vanhoja ja persoonallisia sormuksia kannattaa myös pitää silmällä. Itse en ehtinyt tällä kertaa hiplailla koruja kovin pitkään, vaan keskityin enemmän kenkä- ja erityisesti laukkutarjontaan. Yksi kaunotar suoraan 60-luvulta lähtikin mukaani. Vilahtaa muuten myös tämän postauksen kuvissa. Arvaatteko mikä? :)

ansasecondhand-vintage-store-helsinki-2
ansasecondhand-vintage-store-helsinki-5
ansasecondhand-vintage-store-helsinki-7
ansasecondhand-vintage-store-helsinki-8
ansasecondhand-vintage-store-helsinki-13


Sellainen sympaattinen pikkupuoti tällä kertaa :) Mitä tykkäsitte? Onko joku vieraillut?2 kommenttia:

  1. Ihana, pakko mainita taas että niin sinun näköinen!:D Mua on alkanut kiehtoa hieman sellanen bohotyyli joten muutamia pieniä ihanuuksia vilahti kuvissa mitkä voisin itsekin ostaa. Varmasti vierailunarvoinen kauppa! Ja mä en kyllä yhtään osaa sanoa mikä sulla on tuolta lähtenyt mukaan, kerrohan;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Kata! Suakin varmasti pukisi nämä tämmöiset boheemimman tyyliset vetimet. Pitääpä rustailla oma juttunsa tuosta laukkulöydöstä tässä joku päivä :)

      Poista