lauantai 14. tammikuuta 2017

Testissä Ekovista Pure -sarjan vartaloöljyt


Viikko sitten hemmoteltiin kasvoja Farfallan öljyllä, mutta ei sovi unohtaa myöskään vartalon ihosta huolehtimista. Minä olen kyllä tässä asiassa surkea esimerkki, sillä yleensä laiminlyön ihonhoidon täysin kaikkialta muualta paitsi kaulasta ylöspäin. Eihän meistä suomalaisista sitäpaitsi talvella näy muuta kuin silmät ja nenänpää :D Ainakaan meistä jotka palelemme jatkuvasti niin kauan kunnes lämpötilat taas nousevat yli kymmeneen asteeseen. 

ekovista-pure-bodyoil-sallankengissa-blogi
*saatu blogin kautta  

Ihonhoito talvella on kuitenkin tänä vuonna sujunut paremmin kuin koskaan aiemmin, sillä olen viimeinkin löytänyt itselleni sopivia ja miellyttäviä tuotteita, jotka paitsi tehoavat, ovat koostumukseltaan ja tuoksuiltaan niin kivoja että ne on iltaisin ihana kaivaa esille ja viettää pieni hemmotteluhetki. 

ekovista-pure-arganoil-sallankengissa-blogi
Ekovista Pure -sarjasta esittelen teille nyt kaksi varsin mielenkiintoista ja monikäyttöistä öljyä. Ennenkuin mennään itse pullojen sisältöön niin täytyy antaa plussaa pakkauksista: molemmat öljyt ovat pumppupulloissa, jippii! Minä ikuinen pumppupullojen suuri fani! En osaa annostella mitään sopivasti ilman pumppuja. Kiireessä läträän aina liikaa ja kalliita tuotteita menee hukkaan ihan vaan siksi että olen tällainen huithapeli. Pumppupulloon pakattua öljyä on kuitenkin helppo levittää iholle yksi painallus kerrallaan. Koko kropalle (myös hiuslatvoille!) sopivassa premium arganöljyssä on ihana, hennon pähkinäinen tuoksu. Arganöljyä olen käyttänyt koko kropan iholle, erityisesti kuiviin sääriin ja käsivarsiin.

ekovista-pure-castor-risiinioljy-ripsien-kasvatus

Orcanic castor bodyoil se vasta jännä tuttavuus onkin! Kyseessähän on siis risiiniöljy, jota on perinteisesti käytetty esim. hiusten, parran, ripsien ja kynsien vahvistamiseen. Öljyn koostumus on hyvin paksua ja erittäin riittoisaa. Tämän otin testaukseen vasta pari päivää sitten, kun kauhistelin taas kerran hurjaan kuntoon päässeitä kynsinauhojani. Yhden käden kynsille riitti pari aivan pikkuista tippaa, joita sain vielä hieroa melko pitkään kunnes olivat kunnolla imeytyneet kynsiin ja kynsinauhoihin.

Ripsien kasvattaminen risiiniöljyllä näyttäisi olevan nykyään suosittua, ja tämänkin öljyn tuotekuvauksessa annetaan vinkki ripsien kasvatukseen. Vanupuikolla pieni määrä öljyä ripsien tyveen ennen nukkumaanmenoa. Uskaltaisikohan moista kokeilla?? Öljyn koostumus on tosiaan niin paksua, ns. "tuhtia tavaraa", että jotenkin epäilyttää viedä tätä lähelle silmiä, vaikka kyseessä onkin täysin luonnollinen ja siinä mielessä vaaraton tuote.  Onko jollain teistä kokemusta tästä? Oletteko onnistuneet kasvattamaan ripsien mittaa risiiniöljyllä?

4 kommenttia:

 1. Mä olen saanut hieman traumoja vartaloöljyistä kun ensimmäinen mitä kokeilin jätti tosi tunkkaisen hajun iholle sekä vaatteisiin. Se oli Garnierin vartaloöljy. Eihän ne kaikki samanlaisia ole mutta siis, sen vuoksi vähän vierastan nyt kaikkia:D
  Jännä että tätä vinkataan myös ripsiin laitettavaksi, mä ehken testaisin mielenkiinnosta! Mä olen saanut ripsiin pituutta Talikan ripsiseerumilla, mutta muita en ole ripsiin testannut koskaan. Sitäkin pitäisi kyllä käydä taas ostamassa kun se tosiaan vahvistaa ja en ole vuosiin sitä käyttänyt:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu täällä! Aiempien kauhukokemusten jälkeen olen löytänyt nämä öljyt nyt uudelleen. Näissä on tosiaan laaduissa paljon eroja. Esim. tuo ekovistan arganöljy on saanut korkeimman laatuluokituksen. Ekovitan sivuilla oli mielenkiintoista tietoa siitä kuinka esim. pähkinöiden keräämis- ja halkaisutapa vaikuttaa lopulliseen tuotteeseen ja sen tuoksuun. Kannattaa käydä lukaisemassa :)

   Ja mä muuten aloitin tuon risiiniöljyn sivelemisen ripsiin. Katsotaan kuinka käy :D

   Poista
 2. Oi kuulostaa mielenkiintoselle! Täytyykin testata näitä tuotteita :)

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat ihania! Kuiva talvi-iho tuntui melkein huokaisevan helpotuksesta kun aloin näitä käyttämään, suosittelen :)

   Poista