torstai 19. tammikuuta 2017

Tammikuun toiveasu


Pitkästä aikaa kuukauden toiveasua kehiin :) Vaikka itse hankinkin nykyään lähes kaikki vaatteeni second handina, niin näiden asukokonaisuuksien miettiminen on silti kivaa puuhaa. Kirppareilla kierrellessä osaa vähän paremmin tuumailla, mitä kaikkea sitä voisikaan yhdistellä. Juuri nyt tekisi kovasti mieli kokeilla lyhyempää takkia yhdistettynä pitkään neulemekkoon ja ronskimpiin jalkineisiin. En omista yhtäkään lyhyempää takkia, mutta neulemekkoja sitäkin enemmän. Välillä harmittaa, kun kivat mekot jäävät kokonaan pitkien takkien alle piiloon. Mutta mites olisi jokin tällainen kokonaisuus: 


*commercial links

Kuvan kaikki tuotteet ovat muuten Elloksen* verkkokaupasta, jossa on meneillään aika mojovat alennusmyynnit. Kannattaa tsekkailla tarjontaa erityisesti käsilaukkujen* ja kenkien* osalta. Alennuksia löytyy nyt jo kertaalleen alennetuista hinnoista.  Mitäs sanotte kokonaisuudesta, uppoaako? Onko siellä tehty löytöjä alennusmyynneistä? 


10 kommenttia:

 1. Oi miten upea toi musta mekko!<3 Ihanan tyylikäs :)

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös olekin :) Tuollainen pieni reikäkuviointi näyttää mustassa neuleessa tosi kivalle!

   Poista
 2. No näyttää kyllä hyvälle! :) Itsellä olisi juurikin haaveissa lyhyempi takki, että hameet näkyisi eikä aina näyttäisi niin "housuttomalle" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, sama juttu täällä! Kun kerran on hamemimmiksi alettu niin olishan se kiva että ne vaatekappaleet näkyisivätkin joskus...

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiva kuulla, sellaisena minäkin tämän näin :)

   Poista
 4. Tosi kiva kokonaisuus, rento mutta siisti! Kelpaisi itsellenikin jos vain takinkin vaihtaisi mustaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mukava kuulla että pidit! Mäkin mietin että tykkäisinkö tästä enemmän mustan takin kanssa, mutta lopulta tuumailin että jotain "väriä" on vähän saatava mukaan :)

   Poista
 5. Hyvä asukokonaisuus, menis miullakin kun kengät vaihtaisi korkeampiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä vähän arvelinkin että sulla menis ainakin kengät heti vaihtoon ;D

   Poista