tiistai 10. tammikuuta 2017

Tammikuun releet ja bussikuski joka pelasti päivän


Hieman yksitoikkoisia nämä pakkaspäivien asukokonaisuuteni? Villaa nenästä varpaisiin. Olen kulkenut jo pari viikkoa tämän tyylisessä setissä vain kuoseja vaihdellen, eli lämpimät nilkkurit, villasukkikset, neulehame ja villatakki. Tähän kun lisää vielä ylipolven saappaat ja untsikan niin johan tarkenee. 

Pakko myöntää että on ihan mukavaa, kun nykyisessä työssä ei tarvitse palella ulkona useampaa tuntia päivittäin tai sonnustautua noita hetkiä varten michelin ukoksi. Toisaalta ulkoilu valoisaan aikaan varmasti osaltaan auttoi edellisinä vuosina jaksamaan pimeimmän ajan ylitse. Kuten aiemmin kerroinkin, en tänä talvena todellakaan välttynyt kaamosväsymykseltä. Onneksi päivät ovat pian taas valoisampia! 

winter_outfit1


Winter_outfit3

Kuvat: JP Palmunen / Edit: Minä

Pimeinä aamuina pienetkin asiat piristävät mieltä. Kuten eräs bussikuski, joka jo ihan pelkällä hyvän huomenen toivotuksella pelasti päiväni. Harmittaa vieläkin, kun en tullut häntä kiittäneeksi. En varmasti nimittäin ollut ainoa jonka hän eräänä hyytävänä pakkasaamuna sai hymyilemään pitkäksi aikaa. Olin menossa studiolle heti aamusta seitsemän aikoihin. Värjöttelin kurjana pysäkillä kuten kaksikymmentä muutakin tyyppiä. Pakkasta oli melkein kolmekymmentä astetta. Hieman ennen lähtöaikaa pysäkille saapui leveästi hymyilevä kuljettaja, joka avasi meille viluisille kyytiläisille bussin oven toivottaen iloisesti: "Hyvää huomenta! Onko kylmä? Gambiassa ei, on hyvä ja lämmin. Tulkaa kaikki kyytiin, nyt lähdetään Afrikkaan!" Hymyilin koko matkan, vaikka päädyinkin vain studiolle saakka :)


Iloista tiistai-iltaa!

-Salla-

14 kommenttia:

 1. todella kaunis tuo hame ja muutenkin kivoja kuvia :-)

  VastaaPoista
 2. Tuollaiset bussikuskit ovat kyllä kultaa <3! Kaunis asukokonaisuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Kyllä tällaisesta asiakaspalvelusta voisi moni ottaa oppia.

   Kiitoksia Jenniina!

   Poista
 3. Ihana asu, niin lämpöisen ja mukavan näköinen mutta silti kovin siisti ja huoliteltu. Neulehameet ovat kyllä parhautta! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Maru! Täälläkin on neulehameet kovassa käytössä. Ovat pelastus näin talvella tällaiselle joka ei voi sietää minkäänlaisiin housuihin änkäytymistä :D

   Poista
 4. Aaaa ihana bussikuski, tuollaiset on harvassa koska tuntuu että täällä Kuopiossa on bussikuskit tosi möksmöksejä:D Muutamaan iloiseen mäkin olen törmännyt onneksi ♥ Upea asu, valoisat päivät ja ei niin kova pakkanen piristää älyttömästi nyt kun ollaan se pimein vaihe talvesta kompuroitu läpi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä itsekin monesti noussut bussiin saamatta edes vastausta omaan tervehdykseeni, kurjaa. Taidan laittaa liikennöitsijälle positiivista palautetta näin jälkeenpäin, jospa kiitos menee sitä kautta perille :)

   Kiitos Kata ja ihan totta, kovasti jo kevätaurinkoa tässä odotellaan!

   Poista
 5. Aaw, onpa ollut kultainen bussikuski!<3 Juurikin tuollaiset pienet jutut piristää päivää kummasti! Hei aivan ihana tuo hame ja tykkään kokonaisuudesta muutenkin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös ollutkin :) Ihan huippua asiakaspalvelua. Tällaiset hetket muistaa pitkään.

   Kiitti Maria!

   Poista
 6. Oi miten upeat kuvat susta! :)<3

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Sattui tällä kertaa ihan huippu kuvaaja kameran taakse. Kannattaa käydä tsekkaamassa nuo JP:n sivut!

   Poista
 7. Ihana aamunpelastaja bussikuski! Mulel sattuu usein aamulla vanhempi herrasmies kuskiksi, joka toivottaa aina niin iloisesti hyvää huomenta (: Kaunis hame!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! :) Ihan huippuja tuollaiset tyypit.

   Kiitoksia! Hame on jälleen yksi kirpparilöytö. Näitä riittää :D

   Poista