keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Kaunista ja kotimaista: Napikas tuotekuvaus


Kotimaiset lastenvaatteet kiinnostavat varmasti osaa teistä lukijoista, joten haluan vinkata eräästä supisuomalaisesta yrityksestä, jonka herkullisen värisiä tuotteita pääsin kuvaamaan viime syksynä. Kylläpä meillä olikin hurjan hauska kuvauspäivä pienten mallien sekä viihdytysjoukkoina toimineiden vanhempien kanssa!

Kokoonnuimme aamulla studiolle ihastelemaan paketeista paljastuvia kauniita vaatteita. Varsinkin pienet tytöt olivat innoissaan vaatteiden vaihtelusta ja sovittelusta. Kerrankin sai vaihtaa vaatteita monta kertaa ja vieläpä ihan aikuisten kehotuksesta! Olihan se varmasti ihmeellistä ja ihanaa. Kameran edessä ei turhia pönötetty, vaan siellä hypittiin, tanssahdeltiin ja hassuteltiin. Niin ja näytettiin kuvaajalle monta hienoa temppua, kuten nyt vaikka yhdellä jalalla seisominen :)


napikas-tuotekuvaus-bellaphoto
napikas-tuotekuvaus-kotimaiset-lastenvaatteet-bellaphoto
napikas-kotimaiset-lastenvaatteet-tuotekuvaus-bellaphoto
Napikas on vuonna 2005 perustettu perheyritys, joka valmistaa kauniita, käytännöllisiä ja kestäviä lastenvaatteita. Suunnittelussa ja valmistuksessa kiinnitetään paljon huomiota istuvuuteen ja siihen että vaatteet tuntuisivat mukavilta lapsen päällä. Napikkaan vaatteissa itse kiinnitin huomiota kauniisti leikattuihin malleihin, esim. a-linjaiset mekot ja tunikat olivat valtavan suloisia pienten tyttöjen päällä! Myös raikkaita värejä oli käytetty kekseliäästi, niin että jo muutamaa vaatekappaletta yhdistelemällä saa mukavasti erilaisia kokonaisuuksia. 

kuva-14

kuva-1

Kylläpä hymyilytti katsella näitä kuvia nyt pienen tauon jälkeen. Tällaisia työpäiviä lisää kiitos! 


Mitäs siellä tykättiin, hymyilyttivätkö kuvat teitä? :) 
Entä oliko Napikas jo tuttu?

Iloista viikon jatkoa!

-Salla-
2 kommenttia:

  1. En ollutkaan aiemmin kuullut Napikkaasta. Vaikuttaa mukavalta. Ihanat kuvat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos löysit uutta vinkkiä täältä :) Kiitokset!

      Poista