lauantai 31. joulukuuta 2016

Uuden edessä


Niinhän siinä sitten kävi, etten ehtinyt askarrella blogille uutta ulkoasua vielä tämän vuoden puolella. Ajatustyötä on tehty sitäkin enemmän, joten näin vuoden viimeisenä päivänä ajattelin tulla tarinoimaan teille vähän siitä, millaisia muutoksia on tulossa. Olen seuraillut blogin kävijämääriä eri aiheiden mukaan ja tehnyt ilahduttavia havaintoja: selkeästi eniten lukijoita keräävät ne tekstit joissa kirjoitan luonnonkosmetiikasta, omasta tyylistäni, kotimaisuudesta tai eettisistä- ja ekologisista valinnoista. Myös kuvapainotteiset,  valokuvaukseen ja kameroihin tai lisätarvikkeisiin liittyvät postaukset ovat olleet suosittuja. Oma mielenkiinto, tiedonjano ja halu kehittyä liittyvät juurikin samoihin aiheisiin joita täällä eniten luetaan. Tältä pohjalta siis lähdetään kohti uutta, ihan omaa blogikotia :) 

Jatkossa löydätte blogista tekstejä liittyen mm. seuraaviin aiheisiin:

1. Luonnonkosmetiikka 

Hurahtanut mikä hurahtanut. Niin tuntuu olevan myös moni teistä lukijoista ;) Ihanan tarttuva tauti!
Lauantain luonnolliset -postaussarjan tekemisestä olen tykännyt hurjasti ja tähän liittyen minulla on ideoita (ja purnuk...öhh materiaalia) runsaasti jemmassa. Tulossa on siis paljon tuotetestauksia mm. ihanien kasvonaamioiden, ihonhoitotuotteiden ja meikkien parissa. En malta odottaa! 

_A220500
Tähän väliin on pakko kertoa pieni shoppailuvinkki: lushilla on alennusmyynnit ja monet tuotteet (mm. ihanat joulutuotteet) irtoavat nyt puoleen hintaan! Minä kävin eilen hamstrausreissulla liikkeessä, mutta jos olet kauempana Helsingistä niin verkkokauppa toimittaa perille parissa päivässä!

_C300647-2
_C300644-2

2. Tyyli

Taidan olla sitä sukupolvea (tai ihmistyyppiä?) joka kokee asukuvien tai ylipäätänsä oman pärstävärkkinsä kuvaamisen aina jotenkin noloksi/hölmöksi. Onhan se toisaalta kummallista, ettei pääse tästä ajatusmallista irti omalla kohdallaan vaikka seuraakin tiiviisti blogimaailmaa ja tuhansia muita eri ikäisiä bloggaajia jotka esiintyvät omilla kasvoillaan blogeissaan lähes päivittäin. Itse inspiroidun persoonallisista pukeutujista, eli heistä jotka jollain tavalla poikkeavat valtavirrasta. Heidän pukeutumisensa on usein myös leikkisää ja kokeilevaa, eikä välttämättä heijastele selkeästi pelkästään yhtä tyylisuuntaa. Olen suunnattoman iloinen siitä, että te lukijat olette kertoneet saaneenne inspiraatiota minunkin (harvoista ja vähän punastellen kirjoitetuista) teksteistäni liittyen omaan tyyliin ja pukeutumiseen.

xmaslook2

_C260607

allblack_outfit01

Tuntuu edelleen niin hassulta että meikäläisen usein joko kirpparilöydöistä tai vanhoista, uudella tavalla yhdistellyistä vaatteista kasatut kokonaisuudet kiinnostavat jotakuta. Haluan kuitenkin tuoda blogissa esille ekologisia valintoja/vaihtoehtoja myös pukeutumisen suhteen. Vanhojakin vaatekappaleita on hauska yhdistellä ihan uusiksi kokonaisuuksiksi, ja kirppareilta löytyy nykyään uskomattoman siistiä tavaraa. Mitä ikinä vaatekaappiinsa halajaakin, kannattaa ensin kurkata löytyisikö sitä second handina jostain. 


3. Kotimaisuus

Kaunista ja kotimaista -tagin alta löytyy jatkossakin juttuja liittyen suomalaisiin tuotteisiin ja (pien)yrityksiin. Olen viimeisen vuoden aikana (itsekin yrittäjäksi lähdettyäni) törmännyt moniin mielenkiintoisiin yrityksiin, tuotesarjoihin ja ennenkaikkea ihmisiin näiden yritysten taustalla. En voi kuin ihastella millaista innokkuutta, sisua, rohkeutta ja yhteistyökykyä monelta suomalaiselta pienyrittäjältä löytyy! Upeaa porukkaa, ei voi muuta sanoa :) 

_C110222

_A220519
_B250400

4. Valokuvaus

Kuvapainotteiset postaukset ovat myös keränneet ilahduttavan paljon lukijoita, samoin kuin kuvaamiseen liittyvät vinkit tai käyttäjäkokemukset kameroista ja objektiiveista. Viime aikoina olen saanut ahaa -elämyksiä mm. valkotasapainon säätämisen sekä kuvien sommittelun ja rajaamisen suhteen. Kuinka on, kiinnostaisiko teitä kuulla mm. näistä asioista lisää?

_C310635
Siinä siis neljä osa-aluetta, joista noin pääpiirteittäin haluaisin jatkossa kirjoittaa. Miltä kuulostaa? Oletteko messissä? :)

_B190065

Blogi jää nyt pienelle huoltotauolle ja avautuu (jos onnistun säätämään kaikki jutut oikein) seuraavan kerran uudessa osoitteessa, joka on siis:

sallankengissa.com 


Nähdäänhän siellä?

Iloista vuoden vaihtumista kaikille!

-Salla-

10 kommenttia:

 1. Hyvät sisältölinjaukset. Siirryn toki seuraamaan blogiasi uuteen osoitteeseen, jahka saat säädöt valmiiksi. :D Asenteesi on mukava ja (asu)kuvasi mainioita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, tosi mukava kuulla! Mahtavaa että olet mukana :)

   Poista
 2. Muistuta vielä ennen muuttoa ettei mene ohi :) Hyvää uutta vuotta! Luonnonkosmetiikka-aiheet kiinnostavat ja asukuvat vaikka itse en oikein osaa pukeutua :) mutta kyllä kaikki tulee luettua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäpäs käyn huikkaisemassa sinun blogiin että nyt on ainakin osoite saatu vaihdettua :) Vielä kun rohkenisin ulkoasulle tehdä jotain, mutta kaikki aikanaan.

   Hyvää vuoden alkua sinnekin! Hienoa että saan pitää sinutkin jengissä mukana! <3

   Poista
 3. Hyvältä kuulostaa ja aiheet on sellaisia, jotka itseäkin kiinnostaa.
  Ihanaa uutta vuotta!

  Kenenköhän valmistamat korvikset nuo kotimaisuus-kohdassa, toisessa kuvassa olevat on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, mukava kuulla Laura! Korvikset on valmistanut kotimainen Vietto. Löytyy mm. Weecosin nettikaupasta :)

   Poista
 4. Aiheesi ovat lähellä sydäntäni ja varmasti jatkan myös seuraavaan osoitteeseen, jonka tallensin jo valmiiksi :) Tsemppiä huoltotaukoon ja oikein ihanaa Uutta Vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa, kiitos tuhannesti Emilia!

   Huippua tätä vuotta sinnekin :)

   Poista
 5. Mahtava sisältö tulossa siis (: Liityinkin blogisi lukijaksi, kun huomasin, että täällä on todella paljon kaikkea, mikä kiinnostaa juuri minua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan huippua kun olet mukana! <3 Tervetuloa joukkoon! :)

   Poista