lauantai 3. joulukuuta 2016

Testissä INKUTO Organic Care Shampoo


Tiedättekö sen tunteen, kun saa hiuksensa pestyä kunnolla puhtaiksi ja ilmaviksi? Tuosta fiiliksestä on ainakin meikäläisen hyvät hiuspäivät tehty! Meneillään oleva pipokausi ei mitenkään mairittele tällaista muutenkin ohutta hiuslaatua, joka hatun alla litistyy entisestään niin että päänahka väkisinkin näyttää kuolleen rotan turkilta aina loppupäivästä. Vaihtoehto b: jokaikinen hius sojottaa sähköisenä kohti taivasta. 

inkuto-1


Käytän myös hiustenhoidossa mahdollisimman luonnollisia pesuaineita. Päänahkani on rauhoittunut tämän vuoksi huomattavasti ja hiustenlähtökin on loppunut, tai ts. normalisoitunut. Harmillista kyllä, moni kokeilemani luonnonkosmetiikkasarjan shampoo ei tunnu pesevän hiuksia kunnolla puhtaaksi. Pakko myöntää, pidän siitä että shampoo vaahtoaa kunnolla. Olen aiemmin luottanut shampoiden suhteen Lushin palatuotteisiin, mutta nyt pääsin kokeilemaan jotain ihan uutta.

inkuto-2
Inkuto on afrikkalaista luonnonkosmetiikka suomessa myyvä yritys. Sarjan tunnetuimpiin tuotteisiin kuuluu mm. perinteinen musta saippua. Kaikki tuotteet on valmistettu luonnosta löytyvistä raaka-aineista, eivätkä ne sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai sulfaattia. Mielenkiinnolla lähdin testaamaan tätä Inkutolta saamaani shampoota, varsinkin kun tuotetta jo aiemmin kokeillut mieheni kertoi hiustensa jääneen pesun jälkeen puhtaan ja raikkaan tuntoisiksi.

inkuto-7
Hmmm...vaahtoaakohan tämä... 

inkuto-4

 Jippiiiiii!!!!!!

inkuto-5

Vaahto oli hiuksiin levitettynä vielä paljon täyteläisempää ja pehmeämpää kuin kuvassa, mutta koska minä, kamera ja shampoosta liukas kivilattia on yhdistelmä jota kannattaa välttää, niin todistusaineistona vielä tämä pesun jälkeinen kuva vähän maltillisemmalla vaahdolla. Hiukset jäivät huuhtelun jälkeen juuri sellaiseen natisevan puhtaaseen olomuotoon josta pidän. Kuivuttuaan hiukset olivat ilmavat, vahvan tuntoiset ja raikkaan tuoksuiset.

Summa summarum, taisipa löytyä hyvin vahva ehdokas uudeksi suosikkishampooksi :) Tiedän myös missä vierailla seuraavalla Helsingin reissulla: Inkuton oma myymälä sijaitsee Helsingissä Kampin kauppakeskuksen takana, osoitteessa Lapinlahdenkatu 23. 

Oletteko käyneet? Tai onko Inkuto muuten teille tuttu?

2 kommenttia:

  1. Ainakin Inkuton mustaa saippuaa myydään Ruohonjuuressa, mahtaisko sieltä löytyä myös tuota shampoota.....? Meinaan vaan että olisi ainakin hiukan parempi saatavuus, Ruohonjuuren myymälöitä kun on ainakin muutamassa kaupungissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin kurkkaamassa ruohonjuuren verkkokauppaan. Tätä shampoota ei siellä ainakaan ollut, en tiedä sitten olisiko liikkeissä paikan päällä.

      Poista