perjantai 2. joulukuuta 2016

Syksyn viimeinen muuttolintuNyt on kyllä tämä muuttolintu myöhässä ja pahasti 


Oli tarkoitus kertoa teille syksyn tuomista muutoksista jo kuukausi (vai jopa kaksi, ääks!) sitten, kun ulkonakin vielä näytti edes himpun verran syksyiseltä. Olen kuitenkin tämän(kin) asian kanssa yhtä jumissa kuin avantoon juuttunut sorsa. Pakko myöntää että marraskuu sai minut kynsiinsä ja pahasti. Vuosi sitten vältyin pimeän tuomalta uupumukselta jollain ihme keinolla, mutta tänä vuonna on toisin. 

_B190065

Joulukuu on tullut jotenkin ihan huomaamatta. Olen raahustanut eteenpäin päivä kerrallaan, vaikka todellisuudessa tekisi mieli aamuisin piiloutua peittokasan alle nukkumaan (tai syömään pullaa) ja pysytellä turvapaikassani aina siihen saakka kunnes harmaat ja pimeät päivät ovat taas ohitse. Saan tehtyä vain kaiken pakollisen, koska enempää en kertakaikkiaan jaksa. Kaipaan kirjoittamista, mutta tyhjän ruudun ääreen istuminen ahdistaa. En tiedä mistä aloittaisin.

_B190079

Jotain uutta ja innostavaa on onneksi tulossa :) Blogi nimittäin muuttaa. En ole liittymässä mihinkään portaaliin, vaan lähden omilleni. Tarkkaa ajankohtaa en uskalla mennä lupaamaan, sillä tunnen itseni niin hyvin että tiedän lupausten usein jäävän tässä olotilassa pitämättä. Uusi osoite tulee kuitenkin olemaan: sallankengissa.com. Kun saan muuttopuuhat päätökseen (toivon mukaan vielä tämän vuoden puolella...) kerron sitten tarkemmin millaisia uudistuksia itse blogin sisältöön on tulossa. Jatkossa toivon ainakin uskaltautuvani blogin ääreen useammin myös tällaisina kausina, kun maailma on normaalia harmaampi. Se kun nyt sattuu olemaan osa elämääni vaihtelevissa määrin.

Tässä hetkessä en voi muuta kuin kurkkia varovaisen toiveikkaasti olkani ylitse :) Vieläkö siellä näkyy mukaan lähtijöitä?

_B190062


14 kommenttia:

 1. Täältä sait uuden matkaan lähtijän! Kieltämättä yksikään marraskuu ei ole tuntunut niin pimeältä ja ahdistavalta kuin tämä oli, mutta onneksi on jo ohitse. Mukavaa lauantaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tämäpäs mukava uutinen! Lämpimästi tervetuloa Emilia, toivottavasti viihdyt!

   Leppoisaa lauantai-iltaa sinullekin :)

   Poista
 2. Ihania kuvia Salla! ♥ Ja mahtavaa, blogimuutto virkistää vaikkei kyseessä olekaa mihinkään yhteisöön lähtö. Omillaan kulkeminen on myös mahtava päätös!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kata! Olin niin jäässä kun näitä otettiin että meni koko ilta varpaita sulatellessa, mutta kylläpä kannatti vähän kärsiä :D

   Poista
 3. Ehdottomasti mukana ollaan edelleen :) Ihan mahtavat kuvat!

  VastaaPoista