torstai 15. joulukuuta 2016

OOTD: Viini ja vihreä


Murrettuihin sävyihin tuskin koskaan kyllästyn, mutta erityisesti lämmin viininpunainen ja metsänvihreä ovat värejä joissa huomaan viihtyväni erityisen hyvin varsinkin syksyllä ja talvella. Viininpunainen tuntuu lämpimältä ja kotoisalta, vihreä rauhoittavalta. Molempia on myös helppo yhdistellä vaatekaappini muuhun sisältöön.

Näissä meikäläisen rättipuolen kuvissa näyttää muuten toistuvan sama kaava: aina on jokin (yksi tai useampi) yksityiskohta vähän vinksallaan. Taskut nurinkurin, kengännauha auki, hammastahnaa paidassa, mitä milloinkin. No mutta, vastaapahan ulkoinen habitus pään sisältöä vähän paremmin.

greenandburgundy
TenPoints


Tässäpä muuten kirpparilöytö Tampereelta: viininpunaiset Ten Pointsin nilkkurit. Yritin pitkään bongailla tarjouksia näistä ja kolusin nettikirppareitakin, mutta nimenomaan punaisena kenkiä ei tahtonut löytyä mistään, muutoin kuin normaalihinnalla kaupasta. Ten Pointsin kenkien lesti on myös meikäläisen lättäjalalle hieman hankala, sillä sovittaessani kaupassa kokoa 37, huomasin sen puristavan ikävästi jalkaterän keskiosaa. Luultavasti olisin päätynyt kokoon 38 ja todennut sen pian liian suureksi. Nämä kirppisversiot ovat kuitenkin venyneet käytössä niin että 37 istuu jalkaani aivan täydellisesti! Harmi vain, että tällainen pitkään käytössä ollut pehmeä nahka imaisee kosteuden itseensä tosi nopeasti. Tunnin mittaisen kuvausreissun jälkeen sain köpötellä Väinölänniemeltä kotiin märissä kengissä. Täytyy ostaa jokin järeämpi suoja-aine näille.

Kuvassa oleva viininpunainen kynsilakka on muuten osa erästä kosmetiikkasarjaa josta olen melkoisen innoissani! Tästä tulossa blogiin juttua lauantaina :) 

_C150188
Peräniemen_Kasino
_C150194
_C150232

No mutta mitenkäs, nappaako viinin ja vihreän yhteiselo? Entä sattuuko teillä olemaan vinkkejä siihen, kuinka huoltaa tuollaisia vanhoja nahkakenkiä? Voi tosin olla, että kiikutan nämä suutarin hellään huomaan vielä jossain vaiheessa :)

Ps. Kiitos Susannalle kuvista! 


4 kommenttia:

 1. Heii, miulta löytyy nahkaöljyä, käsitellääs kengät sillä seuraavan kerran kun nähdään. :) Tekee ihmeitä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jippii! Mä vähän salaa toivoinkin, että sulta löytyis vastaus tähän ;)

   Poista
 2. Hyvin toimii, itselläkin löytyy noita värejä :) ompas ollut hyvä löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin pukevat varmasti sinua tällaiset maanläheiset sävyt :) Ja totta, oli kyllä paras kirppislöytö pitkiin aikoihin. Tampereella on huippuhyviä ja isoja kirppareita useampi. Joka kerta koulussa käydessä tulee tehtyä ainakin yksi kirppisrundi.

   Poista