maanantai 19. joulukuuta 2016

KDM JoulukauppaNyt tulee viime hetken vinkkiä kaikille mattimyöhäisille jouluostosten tekijöille, etenkin teille jotka halajatte pukinkonttiin suomalaista käsityötä ja designia. Olipa etsinnän alla sitten sisustukseen, muotiin tai koruihin liittyviä lahjoja, kannattaa tällä viikolla suunnata kauppakeskus Minnaan. Siellä nimittäin on tarjolla näin herkullinen kattaus:

KDM6
KDM9Itse kävin ostoksilla viime viikolla, mutta voi olla että joudun pyörähtämään tuolla vielä uudestaan. Muutama lahja on vielä hankkimatta, mutta kieltämättä tekisi mieli ostaa jotain itsellekin. Joulukaupan taustalla häärivät Kuopio Design Marketin Maru ja Iita. Tunnistin kyllä Marun "käsialan" heti astuttuani ovesta sisään: tila kokonaisuudessaan oli rakennettu kauniisti ja tavarat sijoiteltu niin houkuttelevasti esille että varoitan: mahdotonta lähteä tuolta tyhjin käsin ;)

KDM3
KDM1

KDM5


KDM4


Tänä vuonna olen hankkinut lähes kaikki joululahjat (lukuunottamatta muutamaa luonnonkosmetiikan tuotetta) kotimaisilta yrityksiltä. Moni ostamani lahja on pienyrittäjiltä, ihmisiltä jotka tunnen henkilökohtaisesti, eli tiedän siis tarkalleen missä ja miten tuote on valmistettu ja millaista prosessia näin ostopäätöselläni tuen.

KDM7
KDM11

KDM12

Kuopio Design Marketin joulukauppa kauppakeskus Minnan toisessa kerroksessa on auki vielä tämän viikon, aina 23.12. saakka. Vielä ehtii hyvin kotimaisille lahjaostoksille!

Mukavaa alkanutta viikkoa! Ja tsemppiä kaikille muillekin viimeisten lahjahankintojen perässä säntäileville. Kyllä tästä taas selvitään! :D


 

3 kommenttia:

 1. Oo näyttää niin kauniille ♥ Pitää ehkä pyörähtää tuolla vielä ennen joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki oli kyllä niin kauniisti esillä. Kannattaa käydä, tykkäät varmasti :)

   Poista
 2. Siis mulla meni tää nyt kyllä aivan ohi :( Kävin Apajassa pyörimässä ja Minnassakin oli joku desingmarket mutta mä oon vissiin ollut ihan toivottoman sokea kun en ole tätä puotia huomannut !! Ehtisinköhän vielä tänään ennen töitä :) Lahjat on jo hankittu mutta jos vähän itsellekin vielä jotain :")

  VastaaPoista