lauantai 17. joulukuuta 2016

Boho Green Make-Up


Ihan ensimmäiseksi: voisiko mikään meikkisarja olla enää yhtään meikäläisen tyyliin sopivampi kuin nämä ovat? Enkä tarkoita tässä pelkästään upeita purnukoita noin ulkoisesti katseltuna, vaan myös tuotteiden koostumusta ja ylipäätänsä koko tuotesarjan ideologiaa.

Vaikka onhan nämä pakkauksetkin ihan mahdottoman söpöjä, kattokaa ny! 


BohoGreenMakeup8

BohoGreenMakeup1

BohoGreenMakeup2Alkuun hieman faktoja tuotesarjasta: ranskalaisen Boho Green Make Up:n ideologiana on tarjota korkealaatuisia, värikkäitä ja ekologisia meikkituotteita. Tuotteet ovat luonnonmukaisia ja niissä on käytetty paljon luomu raaka-aineita. Ympäristöystävällisyys on huomioitu myös pakkauksissa, jotka valmistetaan mm. pahvista ja saarnipuusta. 

BohoGreenMakeup7

Saarnipuusta valmistetut Gypsy paletit ovat kannen kuvioinniltaan uniikkeja;  jokaisesta löytyy hieman erilainen polttomerkattu perhonen. Paletit ovat myös uudelleen täytettäviä, eli paletin sisälle voi rakentaa juuri haluamansa sävyisen, kahdeksan värin kokonaisuuden. Alkuperäisessä paletissakin (jonka minä ostin) sävyt ovat niin monikäyttöisiä että tällä saa helposti tehtyä useaa eri variaatiota sekä arkeen että juhlaan. Näissä kuvissa tein pehmeän arkimeikin käyttämällä sekä mattaista että hohtavaa kanervaista sävyä.

BohoGreenMakeup9

BohoGreenMakeup10

Ripsivärin suhteen olin aika skeptinen. Ripsari on oikeastaan ainut tuote jota en ole luonnonkosmetiikan puolelta itselleni kelpuuttanut, koska ne vaan eivät tunnu tekevän ripsilleni muuta kuin antavan väriä. Minä kun kaipaan ripsarilta nimenomaan reilusti tuuheuttavaa ominaisuutta. Tämä Bohon ripsiväri ei kuitenkaan ole lainkaan hassumpi! Väri on syvän musta ja koostumus levittyy hyvin. Harjakin on sopivan kokoinen. Tuuheutta tällä saa niin mukavasti että voisin käyttää vaikka päivittäin, mutta...kosteutta tämä ei kestä juuri ollenkaan. Eli jumppatunnin tai pienessä lumisateessa tehdyn lenkin jälkeen löytyy ainakin minulta komeat rinkulat silmien alta, samoin myös pitkän työpäivän jälkeen, tai jos olen esimerkiksi nauranut paljon.

BohoGreenMakeup5


Meikkipuuteri saa puolestaan minulta täydet kymmenen pistettä!  Tämän kanssa koin ensimmäisellä levityskerralla sellaisen wow-efektin (tiedättehän; mitä hittoa, onko toi mun naama/iho????). Aivan ihanan pehmeä, tasoittava ja peittävä koostumus. Kestää myös hyvin vähän hikisemmänkin työpäivän! Koen tämän helpoimmaksi levittää siveltimellä, sillä silloin saan tuotetta sopivan ohuen kerroksen iholle.

BohoGreenMakeup4

Kynsilakkaa hehkutinkin jo edellisessä postauksessa. Tosin meikäläisen hutiloiva lakkaustapa ei tee tälle(kään) lakan sävylle oikeutta, mutta kyseessä on tosiaan erittäin kaunis syvän punaisen sävy. Parhaimman tuloksen koin saavani kahdella lakkakerroksella.

Nyt ajattelin lähteä kokeilemaan vähän juhlavampaa meikkiä tuolla Gypsy-paletilla taiteiltuna. Luvassa olisi tyttöjen iltaa, josta minä taas kerran olen pahasti myöhässä :D Yritän napata illan aikana meikistä kuvan instaan tai snapchattiin. Molemmistahan minut löytää tunnuksella: sallankengissä.


Hauskaa lauantai-iltaa, palaillaan taas pian! :)  Osa postauksen tuotteista saatu blogin kautta
5 kommenttia:

 1. Boho on kyllä merkkinä todella houkutteleva pakettiensa ansiosta, ehkä mä vielä jokin päivä ostan jonkin himoitsemistani tuotteista heiltä :) Hinta vain tullut usein eteen, ennen kunnon kokeilua vähän arvelluttaa satsata niin paljoa. Tosin nyt on pakko sanoa, että olen kuullut Bohon tuotteista pelkästään positiivista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tuotteiden ulkomuoto on varsin houkutteleva näin luonnonkosmetiikan ystävän näkökulmasta :) Tuota meikkipalettia voin kyllä lämpimästi suositella. Väreissä on hyvin pigmenttiä ja ihanan pehmeä koostumus.

   Poista
 2. Nätti meikki ja tosi kauniit kuvat.<3

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia ja siis tuo meikki Salla, aivan ihana ja hento 8) tämä merkki kuulostaa mielenkiintoiselta ja paletin sävyt ovat tosi kauniit sekä sellaiset perus mitä käyttää eniten.:)

  VastaaPoista