torstai 17. marraskuuta 2016

OOTD: Yksi todellinen päivänasu


Nyt pärähtää ruutuun se ultimaattisen trendikäs outfitti jossa mä haahuilen nykyään suurimman osan ajasta, ainakin työpäivisin. (Lue: aina, koska yrittäjyys). Tämä on niitä mukavuudenhaluisen ihmisen kaapukokonaisuuksia joihin turvaudun aina silloin kun en halua palella enkä välitä p*skaakaan siitä että näytän ehkä vähän Hemulilta tuossa takissani. Takin alla on villamekko joka sekin on mallia kaapu. Eli kaapuja kerroksittain ja silleen.

01


Mutta siis onhan tässä kokonaisuudessa nyt sentään jotain spesiaalia. Nuo villasukat! Ihana työtoverini ojensi sukat minulle kun tein lähtöä päiväkotitöistä näihin uusiin hommiin. Upean värityksen ja lämpöisyyden lisäksi rakastan näitä juurikin tuon muiston vuoksi. Hyvin ovat sukat palvelleet tässä uudessa työssäkin: eivät koivet palele vaikka kuvauspäivinä olen joskus ulkona pitkäänkin. 

03

02Vinkkinä muuten teille muillekin jotka kuljette kameran kanssa paljon myös talvella: hankkikaa kunnon kynsikkäät! Mieluiten sellaiset, jotka peittävät sormet kokonaan jättäen vain sormenpäät paljaiksi. Tällaisia on hankala valmiina löytää, joten kannattaa pöl..köhhh lainata vaikka mieheltä isompaa kokoa olevat tai kutoa itse. 

04

05
Ja pipo! Vuosi vuodelta palaan ihmettelemään kuinka sitä teininä on viiletetty kaikki talvet ilman minkäänlaista hattua. Nyt pysyy pipo tiukasti päässä heti kun mittari laskee nollan alapuolelle. Onko muita tämän asian kauhistelijoita? :D

Ps. Kiitos kuvista (ja hulvattomasta kuvaushetkestä) Tarulle! 6 kommenttia:

 1. Mä eilen jo lueskelin tämän ja katsoin kuinka ihania kuvia sinusta Salla 8) Asu on mun mielestä kyllä tosi ihana ja siisti, ei lainkaan mikään Hemuli! Tykästyin nuihin sukkiin ja burgundyyn pipoon ja kaulahuiviin ♥ Munkin täytyisi tuollaiset kynsikkäät hommata ja varmaan pitäs tuolle miehellekin kun hän mua joutuu kuvailemaan:'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kata! Kuvauspäivinä on niin paljon vaatetta päällä että olo ainakin on kovin Hemulimainen :D

   Poista
 2. Wau minkä väriset sukat! :D Ehkä pitäisi itsekin neuloa jotkut ilman että miettii että niiden pitäisi sopia yhteen kaiken kanssa :D Ja tuo pipojuttu!!! En ymmärrä miten oon voinut mennä ilman :D olen mä aina huppuja käyttänyt jonkun verran mutta eihän se ole yhtään sama asia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole ihanat! Ja kun on tarpeeksi kirjavat niin eikös ne silloin mene kaiken kanssa? :D

   Poista
 3. Mulla on vähän sama tuon pipojutun kanssa! Onneksi ei enää nykyään tarvii olla niin cool, ettei vois käyttää pipoa :'D Ja ai niin ihanat noi villasukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkyy nuorisokin taipuvan nykyään pipojen käyttäjiksi, toista se oli silloin...:D

   Kiitos! Sukat on kyllä kerrassaan ihanat. Olispa itselläkin kärsivällisyyttä neuloa.

   Poista