keskiviikko 2. marraskuuta 2016

OOTD: Turvamustia ja huulipunatraumoja
"Näytät jotenkin oudolta"

"Mitä sulla on naamassa?"

"Näytät vähän sirkuspelleltä"

"Onko meillä mustikoita?"


Näin muistan maan rehellisimmän kansan (n. alle 6 -vuotias väestö) kommentoineen ulkonäköäni, kun erehdyin joskus laittamaan huulipunaa töihin. Tätä ikäluokkaa on joskus syytä uskoa (tai ainakin harkita uskovansa), joten näistä kommenteista mutta myös mukavuussyistä johtuen huulipunani jäävät useimmiten käyttämättä. Tuntuu että aamulla huolella levittämäni huulipunat löytyvät päivän mittaan poikkeuksetta jostain muualta kuin naamasta, eli vaatteista, hiuksista, käsineistä, puolison naamasta, you name it. Mä en vaan osaa tätä lajia. 

allblack_outfit01
Haluaisin kuitenkin osata! Huulipuna raikastaa niin näppärästi esimerkiksi kokomustan asun. Näissä kuvissa minulla oli (jotain ikivanhaa laatikon pohjalta löytynyttä) huulipunaa, sillä jokin pieni piristys piti saada tuohon synkkään mutta muuten niin pehmoiseen ja mukavaan asuun. Eniten huulipunissa tympii jatkuva hiusten nyppiminen suusta, kun fleda tarttuu tuulessa tahmeisiin huuliin! Jelpatkaa nyt mua huulipuna-asiantuntijat, mikä tähän auttais? Mattapunat?

allblackoutfit_03
allblack_outfit02


Kuvat: Viivi / Editointi: Bella Photo 

Vaan millä muulla piristää täysmustaa asua? Jos minulta kysytään niin isot ja värikkäät korvikset toimivat aina :) I Love me messuilta bongailinkin monia upeita malleja kotimaisilta käsityöläisiltä, kuten nyt esimerkiksi nämä Vietto korvikset. Tämän merkin koruissa oli kivaa graafisuutta mutta myös jonkinlaista boheemia fiilistä, ja sekös minuun aina kolahtaa.

_A220519Kertokaapas, milllä piristyvät teidän "turvamustat" asunne? Entä onko muita huulipunatraumaatikkoja linjoilla?12 kommenttia:

 1. Hahaa, lapset osaa kyllä sanoa suoraan asiat! :D Hyvältähän tuo puna näyttää sinullakin ja kivat kuvat, tykkään varsinkin tosta ekasta..:) Meikäläinen on vasta hiljattain alkanut käyttää punia ja oon itsekin melko tumpelo niiden kanssa vielä..:D Mattapunat ja huultenrajauskynä on tähän asti ollut jees yhdistelmä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä näitä totuuksia on saanut monet kerrat kuulla :D

   Täytyypä kokeilla tuota yhdistelmää, kiitti Maria!

   Poista
 2. Ihana asu. Saappaat <3 Huulipunat on kyllä vaikeita... Itse tajusin vasta kesän aikana (katsoin youtube-videon), että huulipunan sävyt kannattaa katsoa ihonsävyn mukaan (onko punaiseen vai keltaiseen päin). Itsellä keltasävyinen iho niin ilmaskos lämpimän sävyiset näytti naamalla aina paremmalta kun taas hehkuvankylmänpinkki oudoksutti peilissä, vaikka sävy olikin kaupassa aivan ihana. Näitä kauneuden ahaa elämyksiä :D Sinulla kuvassa on kiva puna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Sara!

   Ja ihan totta, tuota pitäisi itsekin joltain ammattilaiselta kysyä, että ollaanko tässä nyt kylmä vai lämmin tyyppi :)

   Poista
 3. Oijoijoi ja totuus tulee aina lapsen suusta:D No mutta munkin mielestä ainakin tuossa näyttää todella hyvältä puna, ihanat kuvat ja tykkään kuvauspaikasta ♥ Tuossa käy muutaman kerran vuodessa aina kuvailemassa itsekin 8)
  Hmm sitä en osaa sanoa kuinka se ei fledaan tarttuisi, niin tuntuu käyvän aina, varsinkin sillon kun tuulee niin se on kyllä niin rasittavaa:D Silloin vaan tukka kiinni! Mattapunat on omia suosikeita ja mun mielestä ne ei ihan niin helposti tartu tukkaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykästyin tuohon kuvauspaikkaan, aika monenlaista settiä saisi aikaiseksi ja suojaa mukavasti tuuleltakin. Ei lennelleet salamasetit ihan niin pahasti kumoon kuin viimeksi ;D

   Poista
 4. Mulla oli vähän sama, mutta opiskeluaikoina. Jos laitoin luennolle (kemian laitos) huulipunaa, AINA joku kysyi, olenko menossa juhliin. Sama juttu korkkareiden kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, korkkareilla sama reaktio : "miks oot noin hienona" yms :D

   Poista
 5. Oi miten kivat kuvat!:) Korvakorut on kyllä kiva tapa piristää asuja! Aika veikeitä nuo Vietton korvikset :) Huulipunista voisin suositella Lumene Natural Coden huulikiiltokyniä, jotka nimestään huolimatta on paljon lähempänä huulipunia! Mulla on niistä oranssi ja rakastan sitä ihan kamalan paljon :D Helppo levittää, upea sävy (Näissä kannattaa pyytää myyjältä apua, ne osaa suositella ihon sävyyn sopivia!) ja pysyy huulilla kauniisti, ei tarvitse välttämättä edes lisätä missään välissä :) Ei leviä vaikka ei olisi rajauksia, siis ihan suosikkituote mulla :D Muut punat on jääneet paitsioon. Ainut huono puoli on sävyjen vähyys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, näihinpä en olekaan tutustunut :) Siis näihinKÄÄN. Huulipunamaailma on mulle kokonaisuudessaan ihan vieras juttu. Jospa sitä oppisi uusia temppuja vielä tälläkin iällä :)

   Kiitti Jenniina!

   Poista
 6. Ootko kokeillut sävytettyjä huulirasvoja? Niistä vois olla helpompi alottaa jos ei oo tottunut varsinaisia punia käyttämään. Ainakin Hurraw'lla on huulirasvoissaan 2 sävytettyä vaihtoehtoa. Hurraw-huulirasvoja myydään ainakin Sokoksissa/Emotioneissa, Ruohonjuuressa ja Stockalla, hinta about 6€. Muutenkin ovat ihan loistotuotteita, pelkästään luonnonöljyjä & vahoja, eli todellakin kosteuttavat ja hoitavat eivätkä tee huulille sellaista inhottavaa kalvoa niin kuin jotkut Labellot ja Miramet ynnä muut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna vinkistä! Hurraw on muuten hyvinkin tuttu, mutta en ole tiennyt että sävytettyjäkin huulirasvoja heiltä löytyy! Täytyypä tutkailla tarkemmin :)

   Poista