lauantai 19. marraskuuta 2016

Lush Salt And Peppermint vartalokuorinta


Jokainen Lushin kuorintoja kokeillut varmasti jo tietääkin, kuinka totaalisesti näiden kanssa voi "luoda nahkansa". Muistan tokaisseeni joskus miehelle saunan jälkeen (olisiko tuolloin ollut legendaarinen Buffy testissä) että ei hemmetti, sainko minä tällä kuorinnalla kokonaan uudet jalat. Oma kuiva, punoittava ja samea ihoni kun oli kirkastunut ja pehmentynyt kertaheitolla niin että tunsin tosiaan tuijottelevani jonkun toisen koipia :D 


_B190040
Nyt lähtee kuitenkin esittelyyn toinen suosikkikuorintani Lushilta.  Amerikkalaisen piparminttuherkun inspiroima Salt And Peppermint tuoksuu hurmaavasti minttusuklaalle. Kuorinta sisältää mm. merisuolaa sekä kaakao- ja cupuacuvoita. Ostin tätä joskus aiemminkin ja muistan olleeni jo silloin ihan lumoutunut. Koppasin tätä uudestaan mukaani Lushin bloggaaillasta, sillä halusin teillekin hehkuttaa mikä herkkupala tämä onkaan.

Ensinnäkin: tuoksu. Se tunne kun avaat levyllisen tuoretta minttusuklaata ja nuuhkaiset ensimmäistä kertaa. Kuvittelepa kylpeväsi siinä tuoksussa ;) Kuten muitakin kuorintoja, käytän tätäkin yleensä saunassa, koska se on hetki jolloin kunnolliselle kuorinnalle on ensinnäkin aikaa ja toisekseen saunan lämpö toki tehostaa kuorinnan vaikutusta.

_B190042Tätä kannattaa muuten käyttää pieni nokare kerrallaan (varsinkin jos on samanlainen saunassa läträäjä kuin minä), koska kuorintapala lähtee lämmön vaikutuksesta sulamaan hyvin nopeasti iholle. Itse olen tehnyt niin että säilytän tätä rasiassa, josta nappaan aina pienemmän palan kerrallaan mukaani saunaa. Tällä tavalla annosteltuna kuorinta riittää paljon pidempään.

Huuhtelun jälkeen iho on silkkisen pehmeä ja tuoksuu minttusuklaalle aina seuraavaan kylpyyn saakka :)


Oletteko kokeilleet? Onko teillä Lush-faneilla joku spesiaali suosikki kuorintojen osalta?

6 kommenttia:

 1. Mitääääääh! Mä olen tämän illan aikana löytänyt kieltämättä kymmenkunta uutta tuotetta Lushilta :D En tiedä mitä mä oikeen tuumailen liikkeessä pyöriessäni... Pakko napata kyllä joku pala mukaan seuraavalla reissulla! Itse en sinänänsä sen suuremmin kuorintoja harrasta, mutta suihkun jälkeen(ja varmaan kuorinnankin) on kiva levitellä sitä valkosuklaa shearasvaa hierontapalan muodossa, pehmentää muuten hurjasti sekin ja tuoksu on hurmaavin koskaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siellä on ollut varsinainen löytöjen ilta sitten, hienoa :D Nää tuotteet kyllä usein "aukeaa" ihan erilailla kun lukee muiden kokemuksia!

   Nuo hierontapalat pitäiskin testata!

   Poista
 2. Ei ole tuttu, kiitti vinkistä. Lushin tuotteista muuten kyllä tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että sait vinkkiä ja olet tykästynyt Lushiin muutoinkin :) Paljon on tuotteita tulossa esittelyyn tältä merkiltä!

   Poista
 3. Kiitos vinkistä, tämä pitää ehkä hakea kokeiluun seuraavalla Helsingin reissulla.... Ihanalta kuullostaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin kyllä että tykästyt tähän varmasti! :)

   Poista