torstai 10. marraskuuta 2016

Kaunista ja kotimaista: mitä päälle pikkujouluihin?


Otsikon kysymystä tässä itsekin pähkäillessäni päädyin keräilemään ideoita kotimaisen pukeutumisen ja asusteiden saralta. Olisipa mukava ajatus saada viettää pikkujouluja asukokonaisuudessa, jonka kaikki palaset olisivat Suomalaista suunnittelua. Kuten pukeutumisessa muutenkin, myös juhlavaatetuksessa mukavuus ja toisaalta oman tyylin näkyminen sopivassa suhteessa menevät itselläni kaiken muun edelle. 

Tältä pohjalta rakentui seuraavanlainen kokonaisuus:
Laukku: Moi Moi
Kengät: Minna Parikka

Ei ehkä säihkyvimmästä ja sähäkimmästä päästä, vaikka pikkujouluihin tässä menisinkin. Ihastelen aina kekkereissä käydessäni (kuten muutoinkin) rohkeita pukeutujia, myös heitä jotka loistavat kilpaa discopallon kanssa. Joillekin tyypeille vaan ultimaattinen glitteriryöppy sopii kuin nenä päähän. Itse viihdyn myös juhlissa aika hillityissä ja maanläheisen värisissä tamineissa. Tässä kokonaisuudessa pidin eniten pronssin, mustan ja metsänvihreän yhdistelmästä.

Kuinkas siellä, miten te pukeudutte pikkujouluihin tai muihin kekkereihin? Onko kimallus se juttu vai kierrättekö paljetit ja muut säihkyvät vaatekappaleet kaukaa?


8 kommenttia:

 1. Onpas ihana setti. Ei taida isommin nyt olla pikkujouluja niin ei tarvitse miettiä pukeutumista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole minullakaan kuin parit näillä näkymin. Vaan onhan sitä kriiseilemistä jo niissäkin...

   Kiva kuulla että tykkäsit tästä!:)

   Poista
 2. Tuo on juurikin sun tyylinen look, sullekin voisi sopia tosi hyvin se diskopallopukeutuminen mutta en vaan osaisi ehkä nähdä sua glittermekossa.
  Itse pukeudun vähän fiiliksen mukaan, joskus kimallan ja joskus en:) Glittermekko on edelleen unelmissa mutta koskaan en sitä vaan ole ostanut, luoja tiedä miks vaikka ne on IHANIA. Saa nähdä jos joskus tulee pikkujoulut joihin ehkä sellaisen voisin laittaa, esimerkiksi bloggaajapikkujouluissa sellaisen voisin ylleni pistää 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulle kävisi varmasti ihanasti jokin kanervan/hennon vaaleanpunaisen värinen paljettimekko:)

   Voisihan kimallustakin etsiskellä tosiaan tässä vihreässä sävyssä. Tai vaikka kuparisena!

   Poista
 3. Upea kokonaisuus! Mulla on juurikin tuo kollaasin mekko ja ajattelin laittaa sen pikkujouluihin, asusteet jne. on vielä hakusessa. Mutta hyvin hillityllä linjalla mennään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura, mukava kuulla! Tuo on varmasti tosi monipuolinen mekko, sopii niin arkeen kuin juhlaankin.

   Poista
 4. Kimallus tulee mun jutuks aina pikkujouluaikaan, mutta muuten ei oikeastaan. Minulla ihan mielialastakin riippuu. Joskus yksinkertainen pikkumusta on paras ja joskus taas näyttävä baljettimekko :D

  Ihastuin tuossa kokonaisuudessa eniten kenkiin! Aivan ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juurikin näin: fiilis ja mieliala ratkaisee lopullisen päätöksen, että haluaako sitä kimaltaa niin että näkyy avaruuteen asti vai verhoutua turvamustiin :D Tätä en ainakaan minä tiedä ennenkuin juhlia edeltävänä aamuna, joten turha ressata etukäteen :D?

   Ja samaa mieltä, nuo mustat Parikat ois ihan must...

   Poista