torstai 20. lokakuuta 2016

Vaahtoa, kuplia ja kimalletta Lushin blogi-illassa


Suloisen värisiä kylpypommeja, mehukkaita tuoksuja, kekseliäitä ja värikkäitä uutuuksia, hemmottelua ja hassuttelua. Näissä tunnelmissa vietettiin bloggaajien iltaa Lushilla. Minäkin onnekas ehdin tänä vuonna mukaan!

lushfinland1


Lush-aiheiset postaukseni ovat yleensä pelkkää siirappista hehkutusta, mutta minkäs teet. Tuotteet ja brändi kokonaisuudessaan vakuuttaa, ilahduttaa ja yllättää minut aina uudelleen. Tutustuimme bloggaajaillassa uusiin joulukauden tuotteisiin, jotka saapuivat liikkeisiin 1.10. Tuotteissa on tänä vuonna huomioitu ympäristöystävällisyys mm. käyttämällä merilevästä valmistettua kimalletta. Tuotteet ovat näin ollen täysin mikromuovittomia! Mihinkään joulukauden tuotteisiin ei myöskään ole lisätty synteettisiä säilöntäaineita.

lushfinland2Perinteen mukaisesti kosmetiikkafriikin pää oli pyörällä heti ensimmäisen tuote-esittelyn jälkeen, eli kun tuo kuvassa näkyvä  kylpypommi oli pudotettu veteen. Katsokaa nyt noita värejä ja kuplia! Tätä riemua riittikin sitten seuraavat pari tuntia, kun pääsimme itse testaamaan erilaisia kylpypommeja. Voi sitä vaahdon, kuplien ja kimalteen määrää!

lushfinland4
lushfinland5


Voitte kenties kuvitella, miltä tuntui upottaa kätensä tuonne lämpimään tuoksuvaan vaahtoon, kun oli ensin palellut kolme tuntia junassa :D Mitenkähän saisin miehen vakuutettua siitä että näiden kylpypommien olemassaolo on yksinään ihan riittävä syy hankkia kylpyamme?? Onneksi me ammeettomat voimme aina käyttää kylpypommeja pienempinä paloina esimerkiksi jalkakylvyn yhteydessä.

lushfinland6

Omaksi suosikikseni kylpypommeista nousi omenainen So White, jossa vaahto oli valkoista, paksua ja "kermaista", mutta vesi olikin ylläen vaahdon alla raikkaan väristä omenan vihreää. Olen aina pitänyt omenan tuoksusta, joka tässä oli juuri sopivan makea mutta virkistävä.

Kylpypommeja on muuten Lushin nettikaupassa myynnissä yli 30 erilaista. Samoin paljon muitakin uusia pakkauksettomia tuotteita. Olen pikkuhiljaa siirtynyt lähes kokonaan käyttämään näitä purkittomia pesuaineita. Käytän mm. Lushin shampoota ja hoitsikkaa palatuotteina, palasaippuaa käsien pesuun sekä erilaisia kuorintoja myös pakkauksettomina versioina. Myös joulutuotteiden joukossa oli ilahduttavan iso määrä purkitonta tavaraa:

lushfinland3
Lähdin blogi-illasta rentoutuneena, hyvän tuoksuisena ja sopivasti glitterisenä. Kiitos tuhannesti Lushin väelle että sain olla mukana!

8 kommenttia:

 1. Vautsi nuita kylpytuotteita! <3 Just kävin päivällä hakemassa kylpypommin itelleni Lushilta, pakko aina käydä kun täälläpäin liikkuu. :) Iski valinnanvaikeus niin tuli otettua vaan yksi, vaikka melkein olisi pitänyt useammat ostaa mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö vaan ole ihania! Ja totta, vaikea noista on valita :)

   Poista
 2. Voi ihania kuvia. Itse tykkään noista Lushin tuotteista paljon ja muutama minulta löytyykin.
  http://vesimelooniajameikkeja.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Mukava kuulla että sielläkin on tykästytty Lushiin.

   Poista
 3. Lushin myymälä on niiin huippu ihana ja henkilökunta parasta. En itse ole tapahtumiin päässyt, mutta tuotteet ovat tuttuja. Nekin jo niin herkkua, että mitä se olisikaan tuo valmistus olla kokemassa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua olen minäkin saanut tuolla joka kerta.

   Poista
 4. Tämä oli niin ihana ilta, harmi kun osuttiin eri päiville, olisi ollut kiva tavata! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin olisi!! Jospa satutaan ensi kerralla samaan aikaan :)

   Poista