sunnuntai 2. lokakuuta 2016

OOTD: Syysnilkkurit in actionOi ihana lokakuu...

Kellään muulla paniikkia siitä kuinka pian tämä vuoden kaunein aika kiitääkään ohitse? Ehdinkö nauttia näistä päivistä tarpeeksi? Haluaisin tallentaa ruskan jokaisen värisävyn juuri nyt, ennen kuin lehdet putoavat ja ne haravoidaan pois.

MarcoTozzi1


october4Pian säntään taas ulos kameran kanssa, mutta ennen sitä muutama syksyinen kuva jaettavaksi. Viime viikolla kävin moikkaamassa Millaa Joensuussa. Kahvittelimme, kuvasimme ja suunnittelimme tulevia yhteisiä projekteja, joista olen niin innoissani ja iloinen! Kiitos Milla loistavasta seurasta ja näistä kuvista :)

october1
october2Arvasiko joku kenkävalintani oikein? Kenkä Casasta lähtivät tosiaan yhteistyön myötä mukaan Marco Tozzin mokkanahkaiset nilkkurit. Kengissä yhdistyy niin monta meikäläisen fanittamaa ominaisuutta, että enpä ihan heti keksi mitä näihin lisäisi. Ensinnäkin se pumpulin pehmeä tunne kun laitat kengän jalkaasi. Tiedättekö mitä tarkoitan? Istuvuus vaan on just eikä melkein. Tolppakorko ja mokkanahka puolestaan vaan toimivat aina. Rentoa ja mukavaa, mutta naisellista. En voi olla tykkäämättä.

october3

 
Mutta nyt kamera käteen ja pihalle!

Toivottelen leppoisaa sunnuntaita teille jokaiselle. Nautitaanko siellä syyspäivistä yhtä  paljon kuin täällä? :)
6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä olivat hyvä valinta, kiitos Katja!

   Poista
 2. Mustakin tuntuu että tämä upea aika kiitää ohitse tosi nopeasti ja en ehdi nauttia tästä:D No mutta onneksi jokaisessa vuodenajassa on ne kauniit juttunsa että pääsee niitä odottelemaan:) Upeat kuvat Salla! ♥

  VastaaPoista
 3. Ooo tuo laukku ♥ Ihanan hempeä! :) Ruskan sävyt on kyllä upeita, harmittaa kun lehdet varisee niin nopeasti joistain kasveista kun ne ois niin mielettömän kauniita noissa väreissään! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana oli nähdä ja ihanat nuo siun kengätkin! <3 Laukusta puhumattakaan, miulla on itellä vähän samantyyppinen lehtikuviollinen mustapunaisena. :)

  VastaaPoista