perjantai 7. lokakuuta 2016

OOTD: Asun verran harmaata + alevinkki neulemekkoihinKeskellä syksyn kauneinta väriloistoa minä olen verhoutunut kokoharmaaseen. Syynä tähän on ensinnäkin tuo maailman mukavin villamekko, johon on kertakaikkisen ihana kietoutua viileinä päivinä. Harmaa ja harmoninen kokonaisuus tuntuu myös jotenkin rauhoittavalta juuri nyt, kun arki on hetken aikaa kiireistä. 

_A050220
Yritän parhaillani haalia kasaan kuvamatskua ensi viikon näyttötutkintotilaisuutta varten. Osaan näköjään vielä tässäkin iässä vältellä sulavasti koulutehtävien tekemistä. Siivoukseenkin löytyy ennennäkemätöntä innostusta silloin kun pitäisi keskittyä opiskeluhommiin. Deadlinea edeltävänä iltana on koti luultavasti taas putipuhdas, mutta palautettavat tehtävät odottavat viimeistelyä edelleen, vaikka muutoin niin rakastankin kuvaamista ja editointia. Viime tipan tekijä vuodesta toiseen, minkäs sille mahtaa.

_A050229


Kuvat: Kata 

Jos sielläkin kaivataan päälle jotain lämpöistä ja mukavaa, niin nyt kannattaa tsekata Elloksen neulemekkovalikoima. Verkkokaupasta saa -40% tilauksen kalleimmasta tuotteesta (tarjousnumero 345529) 9.10. saakka, eli on hyvä hetki hankkia vaikka jokin vähän arvokkaampi villaa sisältävä lämpöinen mekko. Elloksen koko mekkovalikoiman voit kurkata *tästä. 

Tässä muutama oma suosikkini:
*commercial links

Muita neulemekkojen fanittajia? Millaisiin vaatekappaleisiin te olette turvautuneet ensimmäisinä viileinä päivinä?

7 kommenttia:

 1. Lämpimät neuleet on kyllä kivoja ;) tahtoisin virkata sellaisen mutta ei jaksa.. Ei kerkee.. Paljon keskeneräisiä töitä kaapissa ;DD

  mariannaax.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tehty neulemekko olisi kyllä ihana :)
   Täällä toinen joka keräilee niitä keskeneräisiä töitä :D

   Poista
 2. Neulemekot on kyllä ihania! Voi vitsit, kun olin suunnitellut, etten tässä kuussa hanki yhtäkään vaatetta, mutta nyt noinkin hyvällä alennuksella ihan hiukan kyllä tekis mieli :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää tuntuu tulevan aina silloin kun on jonkinmoisessa ostolakossa, damn :D

   Poista
 3. Aivan ihanat kengät!! ❤ Oi joku villamekko olisi kyllä lämmin, mutta vähän pelkään että se kutittaisi mun herkkää ihoa ja ärsyttäisi ihottumia - mulla yhdessä tietyssä kutittajapaidassa on nimittäin villaa :( Tietenkin jos alle voisi pukea pitkähihaisen niin sittenhän se menisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin villa aiheuttaa välillä tota kutitusongelmaa! Tossa espritin mekossa on villaa 40% ja sen kanssa vielä pärjäilee mainiosti :)

   Poista
 4. Kerrassaan upeat nuo Bunkerin bootsit! Harkitsin itse asiassa pitkään kenkiä tuolta samaiselta merkiltä, mutta päädyin sitten kuitenkin lopulta tuttuun ja turvalliseen Timberlandiin (http://www.spartoo.fi/Timberland-6IN-PREMIUM-BOOT-W-x3729564.php)

  VastaaPoista