perjantai 14. lokakuuta 2016

Lokakuun toiveasu ja arvonnan voittaja


Hyvää perjantai-iltaa :) Täällä on kotiuduttu reissusta joten nyt ehdin viimein julkistamaan  messulippujen voittajan! Onneksi olkoon Miia (mimyy93)! Sinä ja ystäväsi pääsette viikon päästä nauttimaan I Love me messujen huikeasta tarjonnasta!  Kiitos kaikille osallistuneille, toivottavasti messuilla nähdään. Tulettehan moikkaamaan jos tunnistatte? Olisi ihan huippua tavata teitä lukijoita kasvokkain :) 

Sitten vielä lokakuun toiveasua kehiin. Ihastuin aivan suunnattomasti tuohon Espritin takkiin! Tarvitsisin parkatakkieni rinnalle jonkin vähän asiallisemman (hohhoo, minä ja asialliset vaatteet = not happening) ts. siistimmän talvitakin, mutta mitkään trenssimäiset vyöllä varustetut mallit eivät vaan tunnu hyvältä päällä. Tuo malli näyttäisi kuitenkin mukavan rennolta. 


 *commercial links

Mietin muuten usein näitä asukokonaisuuksia rakennellessani että onkohan jokin vaatekappale ollut jo edellisten kuukausien jutuissa mukana :D Toistanko itseäni kenties liikaa, vai vieläkö te löydätte näistä inspiraatiota itsellenne? Tiedustelen asiaa siksikin, että marraskuun puolella Happy Heels on uudistumassa. Pohdin siis tässä parhaillani, mitä juttuja pidän mukana jatkossakin. 

Mutta hei, kertokaa te? Olisin tässä suunnitteluvaiheessa äärettömän kiitollinen kaikesta palautteesta. Millaisia juttuja te tykkäätte käydä täällä lukemassa? Mitä voisi olla enemmän tai mitä vähemmän?


Ja hei, nähdäänkö messuilla? :)

Mukavaa viikonloppua toivottaen:

Salla

2 kommenttia:

  1. Mua ainakin kiinnostaa asut, sun päällä tai näin kollaaseina - tuovat todella paljon inspiraatiota kun yrittää saada omat helmat käyttöön säässä kuin säässä :) Oon myös tykännyt suomalaisten tuotteiden/merkkien/tapahtumien esittelystä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla! Pian onkin tulossa uutta juttua tuonne kaunista ja kotimaista -tagin alle :)

      Poista