maanantai 24. lokakuuta 2016

I love me 2016 - tunnelmia messuilta


No millaiset ne messut oli? 

Olettaisin kuulevani tuon kysymyksen ystäviltäni vielä useaan otteeseen, sillä taisin hehkuttaa heille messuhuumaani jo kesästä saakka. Nyt kun tapahtuman tunnelma on mielessäni vielä tuoreeltaan, haluan jakaa paloja siitä teillekin jotka ette kenties messuille päässeet. Sanoilla koko hommaa on vaikea kuvailla, mutta ystävien kysymykseen voisin vastata jotakuinkin näin:

Ilove me 2016 oli: 

Inspiroiva, yllätyksellinen, kaunis, virkistävä, hauska, vaikuttava, hurmaava, herkullinen ja paljon paljon muuta. 

_A220532
_A220487
_A220494
_A220491
farfalla
zuii_organic_jpeg

Kuten kuvistakin voi päätellä, lähdin messuille erityisesti uusien luonnonkosmetiikka tuttavuuksien perässä. Tähän väliin ihan suora tunnustus: mopo karkasi käsistä heti alkumetreillä. Miten mä nyt nämä ostokset perustelisin? Osa menee joululahjoiksi? Pitää satsata silloin kun tarjoukset on parhaimmillaan? Välttyy turhilta ostoksilta (jeah right) koska myyjät osaavat kertoa mikä tuote/sävy/koostumus sopii juuri sinulle? Keksittekö vielä muita? :D

Sunnuntaina tutustuin muotiosaston näytteilleasettajiin, joista erityisesti minua kiinnosti luonnollista-alueelta löytyvä kotimainen ekomuoti. Rakastuin palavasti mm. erääseen ruusukuvioiseen kierrätysmateriaaleista valmistettuun laukkuun. Menee osastoon: ois pitänyt sittenkin ostaa! 

tuunijaloru
hernefinland
_A220545

uhanadesign

Messupäivän lopuksi kävin seuraamassa ja kuvaamassa muotinäytöstä. Olin jotenkin ihan fiiliksissä tuosta kokonaisuudesta! Musiikki, toinen toistaan upeammat luomukset ja lavalla vedessä kävelevät mallit, ah! Yritin malttaa seurata näytöstä muutoinkin kuin etsimen lävitse, mutta tuollaisen nopeatempoisen tapahtuman kuvaaminen oli ihan huippuhauskaa puuhaa! Minulla tosin oli vähän huono paikka yleisön keskellä ja liian lyhyt putki kamerassa, (eikä edes salamaa) mutta voi vitsit miten siltikin nautin tunnelman ja nopeasti vaihtuvien tilanteiden tallentamisesta. Kunpa tällaista pääsisi tekemään useammin! Ja vähän paremmilla vehkeillä...

iloveme2016_muotinäytös
iloveme2016
iloveme_fashion_messukeskus
iloveme_fashionshow2016_jpeg

Näytös oli kertakaikkisen upea lopetus messuviikonlopulle. Kuten viime vuonnakin, olin yhtä hymyä koko kotimatkan :) Tästä on hyvä lähteä virkistynein mielin jatkamaan syksyä. Blogiin on tulossa paljon uusia juttuja, postaussarjoja ja muuta mukavaa näin messujen jälkimainingeissa. Kuullaan siis pian!


Upeaa viikon alkua teille kaikille! 

-Salla-


Ps: Jos kävit messuilla, linkitäthän minulle oman postauksesi kommenttipoksiin? Olisi tosi kiva lukea teidänkin fiiliksiä tapahtumasta :)


6 kommenttia:

 1. Moikka, ompa sinulla kiva postaus messuista. Täältä pääset lulemaan minun päivästäni: http://thingsyouwanted.blogspot.fi/2016/10/i-love-me.html?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina! Käynkin heti kurkkaamassa sun jutun :)

   Poista
 2. Tuonne olisi ollut niin ihana päästä<3 Nuo luonnonkosmetiikat näyttää niin houkuttelevilta! Ensi vuonna sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös vaan. Luonnonkosmetiikka on parasta antia näillä messuilla. Ehdottomasti mukaan ensi vuonna :)

   Poista
 3. Oli ihanat messut, 6h ei riittänyt kyllä mihinkään kun vauvan kanssa pörräsi ja oli vähän hitaampi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne vaan ovat, vuodesta toiseen. Ja vaavi seuralaisena voi tosiaan hiukan hidastaa tahtia, vaikka muutoin niin ihanaa seuraa hän onkin :)

   Poista