torstai 29. syyskuuta 2016

Kenkä Casa - sopivasti erilainen kenkäkauppa*yhteistyössä Kenkä Casa

Tänään minulla on kutkuttavan hyviä uutisia kaikille kenkien ystäville! Erityisesti teille, jotka minun laillani olette ehkä kyllästyneet katselemaan ketjuliikkeiden yksipuolista tarjontaa vuodesta toiseen. Rakastan persoonallisia putiikkeja muutenkin, mutta toki astetta enemmän jos niissä satutaan myymään kenkiä ;)

_9200131
_9200106

Yksi tällainen helmi löytyy kotikaupungistani Pohjois-Pohjanmaalta. Raahessa toimiva Kenkä Casa myy monia suosikkimerkkejäni, kuten Tamaris, Vagabond, Marco Tozzi, Bull Boxer, Ten Points jne. Erityisen ilahduttavaa on se, että tuttujen merkkien mallistoista on valittu mukaan myös niitä persoonallisempia kenkäpareja, joita esim. ketjuliikkeissä ei välttämättä tule vastaan. Kävimme siskon kanssa hetki sitten ihastelemassa valikoimaa. Tässä palasia kenkätaivaasta teillekin:

_9200108
_9200124
_9200132
_9200115

_9200139
Lääh, ei voi muuta sanoa.  Hyvän valikoiman lisäksi minua ilahdutti myös liikkeen sisustus. Isoilla pehmeillä tuoleilla oli mukava sovitella kenkiä kaikessa rauhassa. Ihastelimme ja kokeilimme vaikka mitä. Siskokin löysi viimein omille kapoisille pohkeilleen passelit saappaat. Kenkä Casan saapasvalikoimassa on kenkiä erilaisilla varren leveyksillä, hieno juttu! Olen usein kuullut harmittelua siitä kuinka joku on löytänyt niin kivat saappaat, mutta kun se varsi on aina liian kapea/leveä.

_9200147
_9200143
_9200120Lienee selvää että tällaisessa paikassa iskee kenkäfriikille paha valinnanvaikeus. Sain yhteistyön merkeissä liikkeeseen lahjakorin, jonka pitkän sovittelurumban jälkeen lopulta käytin eräisiin ihaniin syysnilkkureihin.  Niistä lisää vielä myöhemmin tällä viikolla! Kengät näkyvät myös tämän postauksen kuvissa. Arvaako joku, mikä pari lähti mukaan? :)

Jos ihastuit liikkeeseen ja valikoimaan, niin nyt kannattaa suunnata Kenkä Casan nettikauppaan, joka toimittaa (ilmaiseksi!) kenkiä ympäri Suomen. Uutiskirjeen tilaajana saat -10% alennuksen koko valikoimasta. Tai jos satut liikkumaan Pohjanmaalla, navigoi osoitteeseen Laivurinkatu 15, Raahe.

Miltä vaikuttaa? Suhasiko joku heti katselemaan verkkokaupan tarjontaa? :) Minäkin kävin vielä ihastelemassa Panama Jackin kenkiä, joihin tuolla liikkeessä niin tykästyin. Kyllä kelpaisi vilukissan tuollaisissa tepastella!4 kommenttia:

 1. Nuo ensimmäisen kuvan kengät on jotenkin niin kauniit! :) Mä olen tainnut tuolta kotiuttaa joskus Tamariksen korkkarit kun ollaan Raahessa oltu käymässä :) Ja itseasiassa viikon päästä ollaankin sinne menossa, joten voisi ehkäpä piipahtaa ihan paikanpäällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tamarikselta tuolla olikin monta kivaa paria, myös sellaisia joihin en ole aiemmin missään törmännyt. Käyhän ihastelemassa, tykkäät varmasti :)

   Poista
 2. Kiva vinkkaus! Käyn Raahessa kerran, pari vuodessa. Täytyy ensi kerralla piipahtaa tuolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hienoa, kiva kuulla että sait vinkkiä. Kiitos kommentista! :)

   Poista