torstai 25. elokuuta 2016

Testissä Maybeauty Moroccan Miracle hiusseerumi


*yhteistyössä MayBeautyn kanssa. Sisältää alennuskoodin lukijoille

Kesä (ja laiskuus) teki sen taas. Tähän kohtaan voisi lainata Zen Cafen biisin sanoja: ”Sil on hiukset niin kuin heinäpelto, talven jälkeen huhtikuussa”.

Tänä kesänä hiukseni olivat viimeinkin kasvaneet sen verran, että kehtasin pitää niitä auki melkein päivittäin. Pese ja pidä -malli hiuksissa on kuitenkin siinä mielessä kohtalokas, että minulta ainakin unohtuu suojata latvat. Luonnonkihara hiukseni vaatii reilusti kosteutta pysyäkseen edes jotenkuten aisoissa ja siistinä, mutta erityisesti latvat katkeilevat ja hapertuvat nopeasti ilman säännöllistä hoitoa. Hiusöljyt ovat ihania, mutta jotenkin ne silti jäävät minulta ostamatta, sillä moni tuote tuntuu olevan liian tuhtia tavaraa ohuelle tukalleni.


MayBeauty lähetti minulle testiin Moroccan Miracle hiusseerumin, jolla olen nyt hellinyt kesän kuivattamia hiusten latvoja. Seerumi sisältää arganöljyä, makeaa manteliöljyä, oliiviöljyä ja pellavansiemenöljyä, joiden luvataan mm. pehmentävän ja silottavan pörröistä luonnonkiharaa. Tuote on pakattu pumppupulloon ja siitähän minä tykkään, sillä tällaisesta pakkauksesta on paljon helpompi annostella. Olen vasta nyt alkanut ymmärtää kuinka pieniä määriä pesu- ja hoitoainetta tämä ohut lirulettini nykyään vaatii. Shampoot ja hoitsikat tuntuvat kestävän ikuisuuden. Tämäkin hiusseerumi on reilun kokoisessa 100 ml:n pullossa, eli kestää minulla varmasti tosi pitkään.

MayBeautyYleensä annan hiusten kuivua itsekseen pesun jälkeen, koska föönistä ne vallan villiintyvät ja hullu professori-lookki loppupäiväksi on taattu. Olen levittänyt hiusseerumia pyyhekuivaan tukkaan pesun jälkeen ja antanut imeytyä rauhassa aamutoimien ajan.  Ja kyllähän tämä pehmeyttä hiuksiin tuntuu tuovan. Vaikka en erityisemmin jaksaisi laitella hiuksia, niin kuontalo pysyy hippasen siistimpänä päivän ajan. Varsinkin harjaamisen jälkeen kiharat laskeutuvat yllättävän nätisti.

MayBeautyHair

Onko siellä muita laiskureita joiden päässä keikkuu kesän jälkeinen heinäpelto? Mikäli on tarvetta tämän kaltaiselle tuotteelle, niin MayBeautyn nettikaupasta saatte nyt 30%:n alennuksen koodilla sallahair. Klikkaamalla tätä linkkiä alennus aktivoituu automaattisesti.Mukavaa torstaita!
-Salla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti