sunnuntai 28. elokuuta 2016

Syksyistä kotiaSyksy taitaa olla se ainut vuodenaika, jolloin minäkin herään miettimään että kodille "tarttis tehdä jotain". Meidän kaksio näyttää juuri nyt lähinnä varastolta, ja tämäkös ahdistaa varsinkin kun tässä varastossa pitäisi pystyä tekemään myös töitä. Haluaisin kovasti, että nurkissa pyörivät tavarat (eli kaikki valokuvaukseen liittyvät romppeet ja härpäkkeet...) saisi nätisti piiloon ja omille paikoilleen.

Makkari on sentään säästynyt vielä toistaiseksi tältä tavarapaljoudelta. Vaikka rakastankin värejä sekä pukeutumisessa että sisustamisessa, on makuuhuone paikka jonka värityksen olen halunnut pitää hyvin rauhallisena ja neutraalina. Harmaata, beigeä ja luonnonvalkoista. Nyt tuntuu kuitenkin siltä, että jokin hillitty väripilkku olisi tervetullut myös makuuhuoneeseen. 

P8280584

Hetki sitten käydessäni ihastelemassa Babadumin sisustustuotteita, tykästyin erityisesti värikkäisiin vetimiin, joita olikin tarjolla niin monessa sävyssä kuin kuvitella saattaa. Minua miellytti eniten viininpunaisen ja tummansinisen yhdistelmä, joten valitsin yöpöytien vetimiksi nupit joiden kukissa on näitä kahta väriä. Entinen tylsän harmaa muovinuppi sai siis väistyä tämän kauniin käsinmaalatun vetimen tieltä. Eikö ole ihana!

Vetimien lisäksi sain valita Babadumista meille päiväpeiton. Koska halusin edelleen pitää makkarin kokonaisilmeen neutraalina, päädyin luonnonvalkoiseen päiväpeittoon harmaalla kuvioinnilla. Tämä on ollut meillä oikeastaan torkkupeittona, sillä 100% puuvilla oleva iso ja muhkea peitto on juuri sellainen johon on ihana kääriytyä vaikka ulkona terassilla istuessa.

P8280587
P8280586

Makuuhuoneen väritys rakentuu siis viininpunaisen, harmaan ja valkoisen ympärille. Yritin eilen metsästää viininpunaisia kynttilöitä, mutta juuri sitä sopivaa sävyä (tai edes mitään läheltä liippaavaa) ei löytynyt koko Kuopiosta :D Oisinko ehkä hivenen pilkunviilaaja nyt tässä asiassa? Voin kuvitella mitkä silmien pyörittelyt saisin jos kertoisin esimerkiksi miehelleni ravanneeni läpi kymmenen kauppaa oikean väristen kynttilöiden perässä. Noh, etsinnät jatkukoot. 


Leppoisaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

 1. Kaunista on sinulla kodissasi. :) Itsekkin olen tehnyt asuntooni muutoksia, siitä kirjoitan vasta sitten kun se on valmis. Hankintoja on vielä paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kummasti niitä hankintoja aina juolahtaa mieleen näin syksyisin :)

   Poista
 2. Mullakin on syksyisin fiilis että kodille olisi tehtävä jotain uutta. En tiedä, syksy tuntuu aina jotenkin "uudelta alulta" johtuneeko siitä että nuorempana koulu alkoi ja tuli kaikkea uutta ja jännää, nykyään sitä on vaan töissä niin arki on melko samanlaista:'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä se on. Ja ihan totta, nuorempana syksyt tuntuivat vielä enemmän uudelta alulta kuin nykyään, kun oli opiskelujen alkua tai uuteen työpaikkaan siirtymistä yms. Mutta äkkiäkös sen muutoshalun siirtää näihin sisustushommeleihin :D

   Poista