torstai 4. elokuuta 2016

Lush Curly Wurly -shampoo ja mies nimeltä Nev


Täytyy heti tähän alkuun myöntää että tarvitsi lukea vain ensimmäiset rivit tämän shampoon tuotekuvauksesta, kun  minua jo vietiin kuin pässiä narussa. Kaikki hiustuotteet jotka lupaavat silottaa tai rauhoittaa pörröistä luonnonkiharaa ovat enemmän kuin tervetulleita tähän päähän. Ostin Curly Wurlyn siis samantien kun siihen nettikaupassa törmäsin, silläkin verukkeella että toinen suosikkini Jersey Bounce oli sopivasti loppunut. 


Jaksan joka kerta hehkuttaa sitä tunnetta kun haen Lushin paketin postista :D Tuttu ihana tuoksujen sekamelska sukeltaa nenään jo kassalla. Bussimatkan ajan joudun aina odottamaan, vaikka tekisikin mieli heti kurkkia mikä juttu tuoksuu miltäkin.

Tämän purkin avattuani ensimmäinen fiilis: aaaah ihana kookos!


Curly Wurly tuoksuu siis hyvin vahvasti kookokselta. Shampoon seassa onkin kasviöljyjen lisäksi kookospaloja, tai oikeastaan pieniä hiutaleita. Koostumuksen ulkonäkö on ensinäkemältä varsin erikoinen. Tulee mieleen hieman liian veteläksi jäänyt aamupuuro tai hyvin saostunut lettutaikina. En tiennyt miten muutenkaan tuota nyt kuvailisi.

Ai että tätäkö pitäisi päähänsä laittaa? 

Minä en tunnetusti näitä outojakaan koostumuksia säikähdä, päinvastoin. Mitä omituisempaa mönjää Lushilla valmistetaan, sitä enemmän minua kiinnostaa sitä kokeilla.  Joten eikun annos kookokselta tuoksuvaa puuroa päähän ja suihkuun! Levitysvaiheessa shampoo osoittautui hyvin erilaiseksi kuin aikaisemmin käytössä ollut Jersey Bounce. Ensinnäkin tämä uusi tavara vaahtosi paljon vähemmän ja toisekseen sitä oli vaikeampi huuhdella pois. Curly Wurly tuntui pesutilanteessa öljyisemmältä, joten mietin saisinko tästä kenties lähmätukan. 

No en saanut! Sain super pehmeät ja kiiltävät kiharat, jotka laskeutuivat pesun jälkeen ehkä aavistuksen normaalia paremmin. Tässä vaiheessa kuitenkin harmitti ohut lirulettini, sillä jos hiukseni olisivat paksummat niin tällä saisi varmasti ihanan kuohkean pohjan esim. kampaukselle. Täytyy myöntää että jäin kyllä hieman kaipaamaan sitä ilmavuuden ja puhtauden tunnetta jonka Jersey Bounce sai hiuksissani aikaan. Mutta pidän kyllä tästäkin, tuoksusta varsinkin. Sitäpaitsi tähän aikaan vuodesta tällainen tuote on auringon kuivattamille hiuksilleni ihan tarpeen. 

Mutta kuka onkaan tuo salaperäinen mies nimeltä Nev? Saanko esitellä, hän on tyyppi joka näköjään valmistaa shampooni, katsokaas vaikka: 

Nuo valmistajien kuvat purkkien kyljissä ovat aina olleet minusta jotenkin tosi sympaattisia, mutta erityisesti minua jostain syystä ilahduttaa ja huvittaa ajatus siitä että sama kaveri on näköjään valmistanut kaksi edellistä shampootani. Siis terkkuja Neville, keep up the good work! 

Mitä sanoo Lush-fanit? Heräsikö kiinnostus vai puistattaako aamupuuron näköinen shampoo? Entä mitä mieltä ylipäätänsä olette tuotteiden koostumuksista? Onko teille esim. tärkeää että jokin tuote on koostumukseltaan juuri tietynlainen, vai oletteko outojen mönjien ystäviä kuten minä :) 6 kommenttia:

 1. Shampoo näyttää tosiaan vähän oudolle, mutta jo vaikutus on hyvä niin sama kai se minkä näköistä tavaraa päähänsä laittaa! :D Pitäisi joskus ihan ostaa kokeiluun Lushin shampoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juurikin näin! :D Kannattaa kokeilla. Lushin palashampoot on myös tosi käteviä ja riittoisia, niissä oli paljon vaihtoehtojakin.

   Poista
 2. Oih..Lush ❤ Jos vaan olisin rikas niin näitä löytyis jokapaikka pullollan x)
  Mulle on tärkeintä tuotteen sisällä pitämät aineet, eläinkokeettomuus, firman periaatteet, luontoystävällisyys jne. Ihan sama onko önskämönskää :D

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinäpä tuli hyvin tiivistetysti melkein kaikki jutut miksi minäkin niin Lushia rakastan :)

   Ja jep, jos rikastuisin niin meilläkin hukuttais aika nopeasti noihin mustiin purkkeihin :D

   Poista
 3. Ohhhoh on kyllä kummallisen näköistä shampoota, just tulee tunne että tätäkö pitäisi päähän pistää:DD Mä en vieläkään oo päässyt kokeilemaan Lushin tuotteita vaika niin vannoin että heinäkuun lopussa Helsingissä käydessä menen sinne ja ostan jotain. No kaupan ohihan mä pyyhälsin monesti mutten sisälle mennyt. Nyt harmittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsi, ensi kerralla sitten pistäytymään :) Saahan noita verkkokaupastakin, mutta tosiaan se liikkeessä käyminenkin on jo elämys sinänsä.

   Poista