maanantai 25. heinäkuuta 2016

Matkakokoisia suosikkeja


Matkakokoisen kosmetiikan hamstraaja täällä hei. Pakatessani lomareissua varten huomasin, että olen näköjään kehitellyt itselleni tavan keräillä kaikkea houkuttelevaa nimenomaan minikokoisina tuotteina. Onhan se toki helpompaa ottaa esimerkiksi käsi- ja vartalovoide mukaan pienissä purnukoissa kuin litran päniköissä. Lyhyille reissuille (joita opintojen vuoksi nykyään on usein) pikkupurnukat riittävät vallan mainiosti. Arvatkaa vaan kuinka usein olen unohtanut kosteusvoiteen, shampoon tai hoitsikan kotiin. Kokonaista pulloa ei aina viitsi ostaa mutta ilmankaan ei pärjää, joten huonomuistinen huithapeli kerää äkkiä minituotteita mukavan kokoisen arsenaalin.

luonnonkosmetiikka


Yr:n karhunvatukan tuoksuinen sarja ei taida olla enää saatavilla (?), tosin *laventelin ja karhunvatukan yhdistelmä löytyy.  Minä tulin hankkineeksi karhunvatukkaa aikaisemmin sekä isoissa että pienissä pulloissa, koska ihastuin niin kovasti tuoksuun. Se on marjaisa ja kertakaikkiaan herkullinen, mutta ei yhtään liian makea.

*Yves Rocher tarjoaa muuten juuri nyt ilmaiset postituskulut sekä paljon tuotteita ale-hinnoin. Kannattaa kurkata! Minä olisin ainakin löytänyt vaikka mitä hamstrattavaa, varsinkin kasvonaamioiden ja kuorintojen osalta.

Sante

Toinen tuotteista on oikeastaan normaalikokoinen, mutta silti ihan käsilaukunmentävä tuubi joka todellakin kulkee mukanani aina ja jokapaikassa. Jos tämä jää kotiin niin vieroitusoireet ovat huulirasvasta luopumisen tasoa, eli hermoromahduksen äärellä kuulkaa ollaan. *Santen luomusheavoita sisältävässä käsivoiteessa vaan on kaikki kohdallaan: tuoksu on lempeä ja raikas, voide imeytyy nopeasti ja tuntuu iholla rauhoittavalta ja ravitsevalta.

*commercial links

yr

Kesällä huomaan olevani huolellisempi vartalon kosteuttamisessa, kun ihoa on enemmän esillä. Kuumina päivinä on ihana levittää iholle jotain raikasta ja hyväntuoksuista voidetta. Miksi tätä ei muista talvella tehdä? Pakkasilla kuljeskelen sitten ihan korppuna, koska kaikki karmeus on kuitenkin piilossa vaatteiden alla. Sortuuko kukaan muu samaan?

2 kommenttia:

  1. Talvella jalkojen iho hoito on ainakin täällä ihan retuperällä. :) Kesällä on ihana kuoria ihoa ja käyttää kaikkia kosteuttavia sekä tuoksuvia vartalovoiteita, sen kun muistaisi talvellakin. Kasvojen ihon muistaa helposti, mutta muuten meinaa kyllä jäädä. :)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa kyllä niin tutulta. Marraskuuhun kun päästään niin koivet on yhtä saharan aavikkoa. Poissa silmistä poissa mielestä pätee kai tässäkin asiassa...

    VastaaPoista