torstai 7. heinäkuuta 2016

Luonnollinen ja kestävä meikkipohja: Everyday Minerals


Yhteistyössä: Everyday Minerals

Taas tulee päivitystä meikkipohja -suosikkeihin, vaikka eihän siitä kauaa ole kun aiheesta kirjoitin. Nyt ollaan kuitenkin niin toimivien (ja luonnollisten, jee!) tuotteiden äärellä että tuskin tulen ihan heti näistä luopumaan. En olisi ikinä kuuna päivänä uskonut että minunkin salamavauhtia rasvoittuva ihoni voi pysyä siistinä koko päivän ilman että korjailen meikkiä välillä.

EverydayMinerals
Every Minerals -sarjaan oli helppo lähteä tutustumaan, sillä ennen ostopäätöstä voi tilata ilmaisia näytteitä Apua sopivien tuotteiden ja sävyjen valintaan saa muutenkin hyvin, sillä verkkokaupan löydä sävysi -osiossa on selkeät kuvaukset eri ihotyypeille sopivista tuotesarjoista, sekä hyviä vinkkejä oman ihon pohjasävyn tunnistamiseen. Myös asiakaspalvelu vastaa nopeasti mikäli sävyjen valinnassa ilmenee vielä kysyttävää. En ole oikeastaan aiemmin tullut ajatelleeksi millainen oman ihoni pohjasävy voisi olla, eli onko se mahdollisesti neutraali, vai taittaako sävy enemmän punaiseen tai keltaiseen.

MineralMakeupNäytepakkauksia tilasin useassa eri sävyssä. Lähdin myös kokeilemaan kahta erilaista mineraalimeikkipohjaa eli semi-mattea (normaalille- ja sekaiholle) ja mattea (rasvoittuvalle ja normaalille iholle). Pohdin pitkään kumpi olisi minulle parempi, sillä molemmat tuntuivat iholla tosi hyvältä. Lopulta päädyin kuitenkin semi-matteen, joka ei ole ihan täysin mattainen, vaan jättää ihon kauniisti kuultavaksi. Mineraalipohjan levittäminen kabuki-siveltimen avulla on helppoa ja nopeaa. Ihanaa kun ei enää tarvitse aamuisin läträtä meikkivoiteiden kanssa!

Itselle sopiva sävy löytyi näytepakkauksien avulla nopeasti. Tämä oli muuten jonkinlainen ahaa-elämys, kun levitin tuota kuvassa näkyvää rosy light 2c tuotetta ensimmäistä kertaa iholle. Wow!  Lopputulos oli tosi luonnollinen ja raikas. Iho näytti heti terveeltä ja hehkuvalta, mutta tuntui silti kuin sille ei olisi levitetty mitään!

Tässä kuvassa iholla rosy light 2c mineraalimeikkipohja, fresh rose blossom poskipuna sekä sunny hohdepuuteri. 

EverydayMineralsTesting

MineralFoundation

Haluan vielä mainita tuon viimeisessä kuvassa alhaalla näkyvän pikkupurnukan. Kyseessä on väritön viimeistelypuuteri, joka sopii siis yhteen minkä tahansa sävyisen mineraalimeikkipohjan kanssa. On muuten ihan huippu tuote silloin kun haluaa että meikkipohja oikeasti kestää siistinä pitkään! Olen niin tottunut siihen että viimeistään lounasaikaan peilistä katsoo aina joko enemmän tai vähemmän kiiltelevä naamataulu, joten voin kertoa olleeni aika äimänä siitä miten hyvin nämä pitävät kiillon kurissa ja ihon freesin näköisenä.

Onko teillä tämän sarjan tuotteista kokemusta? Mitä olette tykänneet? 
 
12 kommenttia:

 1. Nää ois kyllä just sitä mitä tarviisin nyt! Tuntuu, että naama kiiltää samantien ja meikkiä saa olla korjailemassa heti, argh! Pitääpä siis laittaa nimi muistiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle näistä on kyllä ollut apua juurikin tuohon ongelmaan. Erityisesti nyt kesällä nää on olleet varsinainen pelastus!

   Poista
 2. Oon etsiskellyt jotain juuri tämän tyyppistä tuotetta, koska pillerien vaihtojen ja muiden kanssa on saanut viime aikoina painiskella iho-ongelmissa kiiltelevän naaman kanssa... Inhottavaa, kun niin monet peittävät tuotteet tekee naamasta jotenkin tunkkaisen. Tämä merkki oli aivan uusi tuttavuus, mutta täytyy tutustua enemmänkin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu: tunkkainen fiilis naamalla ei houkuttele, vaikka meikki hyvin peittäisikin. Nämä ovat ihania kun iho saa hengittää aivan eri tavalla! Eikä tule pakkeloitu fiilis vaikka laittaisi useammankin kerroksen :)

   Poista
 3. Tykkään varsinkin poskipunista, pohjat jopa jojoba on mun pintakuivalle iholle hieman liian kuivattavan oloisia. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi! Toisaalta voin kyllä kuvitella että pintakuivalle iholle eivät välttämättä ole paras ratkaisu. Mä kans tykkäsin poskipunista tosi paljon. Valinnanvaikeus tuli kun kauniita sävyjä oli niin monta :)

   Poista
 4. Ai että, näitä olisi ihana kokeilla! Meikki on todella raikas ja hyvännäköinen, pitää pistää Everyday Mineralsin tuotteet korvan taa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitahan :) Raikkaalta nämä nimenomaan iholla tuntuvatkin.

   Poista
 5. Mulla ollut käytössä nyt pidemmän aikaa ja en vaihtas enää mihinkään muuhun.Aivan huippu tuotteita ja todellakin saa luonnollisen pohjan tehtyä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Onneksi ovat myös tosi riittoisia tuotteita :)

   Poista
 6. Mulla on EDM:ltä jojobameikkipohja ja Yellow-pohjustaja. Se Yellow on mielestäni hyvä ja tasoittaa aika hyvin ihon sävyä. En tosin osaa sanoa, pysyykö meikkipohja paremmin sen kanssa vai ei.

  Meikkipuuteri taas on mulle nykyään liian tumma, joten sitä ei ole tullut juuri käytettyä. Tykkään ehkä enemmän Barefaced Beautyn meikkipohjasta, koska sillä saa helpommin peittävämpää jälkeä: http://yhdessakasvokkain.blogspot.fi/2015/08/luonnollinen-naamavarkin-ehostaja.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista! Nuo pohjustajat ovatkin vielä testaamatta. Myös Barefaced on minulle uusi tuttavuus. Kiitoksia vinkeistä :)

   Poista