torstai 21. heinäkuuta 2016

Heinäkuun toiveasu ja pikamoikat Pohjanmaalta


Vaikka tekisi mieli kovast kurkkia jo syksyn muotia, (syyspukeutumisen ikuinen fanittaja täällä näin) niin mennään nyt heinäkuussa kuitenkin vielä kesäisellä setillä. Loppukesän lämpimiin iltoihin haluaisin koota asun jossa yhdistyisivät eksoottiset kukat, kauniit korot sekä reilu määrä kultaisia koruja. Tähän päälle voisi toki tarpeen tulleen heittää neuleenkin lämmikkeeksi. 
 *commercial links


Olen tosiaan parhaillani viettämässä pientä kesälomaa Pohjanmaalla, eli yritän pysytellä ensi viikkoon saakka pois sähköisten laitteiden (poislukien kahvinkeitin) ääreltä. Olen nähnyt siskoja ja muita sukulaisia, uinut meressä, ihastellut rantakaupungin upeaa auringonlaskua iltaisin, poiminut mustikoita ja ruokkinut samalla sellaisen määrän hyttysiä että ihoni alkaa pikkuhiljaa muistuttaa sotatannerta. 

Kameran muistikortti on räiskitty täyteen jo pariin otteeseen, joten eiköhän materiaalia nähdä ensi viikolla täälläkin :) 


Leppoisaa torstai-iltaa sinne! 

Mitäs muuten tykkäsitte heinäkuun asusta? Entä odottaako joku muu jo syyspukeutumista?


 


4 kommenttia:

 1. Voi miten kauniit kengät! :) Mie en vielä odota syyspukeutumista, toivon vielä ettei tartte sukkiksia vielä pitkään aikaan. Tosin tää Suomen kesä on niin pirun lämmin et melkeen alkaa kohta sukkiskelitki olla vaikka on heinäkuu... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös olekin :) Harmi kun noissa varpaista avonaisissa kengissä jää käyttöaika lopulta aika lyhyeksi tässä Suomen kesässä. Ja sukkiksia ei tosiaan ole ikävä! :D

   Poista
 2. Haha kahvia on aina pakko saada :D
  Tosi ihana kollaasi, tykkäsin! :)

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! :D Muuten kärsii oma ja pian kanssaihmistenkin psyyke...

   Hei kiitos, onpa mukava kuulla! :)

   Poista