perjantai 17. kesäkuuta 2016

OOTD: Mekko jota en saanutkaan myydä


Meidän taloudessa on menossa eräs pidemmän linjan projekti. Jostain syystä minua on nimittäin viime aikoina alkanut suunnattomasti ahdistaa kaikki ylimääräinen rompe ja roina, jota on kertynyt varastoon ja nurkkiin pyörimään, vaatekaapista nyt puhumattakaan. Nykyään teen töitä usein kotona, enkä siis pääse päivittäin "kaaosta pakoon" kuten ennen. Siitä kai tämä viiraus osittain juontaa juurensa. Kirppareille on siis kannettu kassitolkulla tavaraa. Samalla on kauhisteltu mitä kaikkea turhaa sitä onkaan tullut vuosien varrella hankittua. 

P6140008
Tämäkin mekko oli jo menossa uuteen kotiin. Tykkään tuosta kuosista, mutta en oikein osaa pitää olkaimettomia vaatekappaleita, eikä helman pituuskaan imartele tällaista paksupohkeista tyyppiä kuten minä. Mekon ostaja pyysi itselleen kuvaa jossa näkisi miltä mekko näyttää päällä. Olin juuri sohimassa peilin edessä kännykän kanssa, kun mies tuli kotiin ja tokaisi: "Onpa kiva mekko! Et kai ole tuota myymässä?" Siis tyyppi joka ei ikinä kommentoi mitään vaatekappalettani. Ja mainittakoon että koen tämän nimenomaan hyvänä asiana. Olen onnekas saatuani vierelleni ihmisen, joka huomaa ja arvostaa minussa kaikkea muuta kuin ulkoisia seikkoja, ja vähät välittää siitä olenko jaksanut laittautua tai pukea mitään fiksua päälleni. Yllättävän ja harvinaislaatuisen kommentin myötä päätin kuitenkin pitää mekon. Onhan se oikeastaan aika kiva. Ehkäpä totun paljaisiin olkapäihinkin vielä.

P6140030
P6140025
P6140036
P6050987
P6051046
P6140023


Mekko oli päälläni eräänä iltana, kun kiertelimme kotikaupungin katuja hiljakseen, nauttien auringosta ja siitä tunteesta ettei kummallakaan ollut kiire mihinkään. Mietin siinä samalla, että pitäisi tehdä nyt kesällä useammin näin. Lähteä vain ulos kulkemaan kameran kanssa, vailla suunnitelmaa ja päämäärää. Ihan hemmetin rentouttavaa puuhaa nimittäin :)

Aurinkoa viikonloppuunne!

-Salla-

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti Maaria! Näköjään kannatti kuunnella miestä tässä tapauksessa. Vaikka yleensähän mä oon se joka on aina oikeessa, köh...

   Poista
 2. Kaunis, kiva, että tuli mieheltä kommenttia. Itse en osaa myöskään oikein käyttää olkaimettomia vaatteita, en tiedä mikä siinä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulle tulee näissä ainakin semmoinen olo kuin lähtisin ulos puolipukeissa :D Pitkien helmojen kanssa vielä jotenkin menee.

   Poista
 3. On tuo mekko kyllä tosiaan kaunis! :) Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangas on kyllä ihanan värinen. Kiitti Jensku!

   Poista
 4. Onpa kaunis mekko ja miten kauniit kuvatkin! <3 Ihana laukku, on jotenkin niin siun näköinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Milla :) Ja jep, minä <3 hapsulaukut förevör.

   Poista
 5. Tää mekkohan on ihana, ihan just sulle tehty! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas, ehkä mä sit tosiaan vaan totuttelen tähän :) Kiitoksia Viivi!

   Poista