lauantai 4. kesäkuuta 2016

Miehen Lush-tuotteet


Olen aina yhtä iloinen kun saan jonkun uuden tyypin rakastumaan Lushin tuotteisiin. Mahtavaa, että muutama teistä lukijoistakin on kenties hehkutukseni jälkeen rohkaistunut näitä kokeilemaan. Meillä kotona Lushin mustia purnukoita ja saippuapaloja löytyy kylppäristä runsain mitoin, eikä pelkästään minun pesuaine- ja kosmetiikkavalikoimastani, vaan nyt myös mies on käännytetty ;) Koska kaksilahkeisilta saa näissä kosmetiikka-asioissa(kin) virkistävän suoraa ja rehellistä palautetta, niin kysyinpä miehen mielipidettä tuotteista jotka olen tässä pikkuhiljaa hänen käyttöönsä ujuttanut. Testiin lähtivät nämä kolme tuotetta:

Lush_HappyHeels_Blogi

3. Zest sitruunan tuoksuinen hiusgeeli

(osa tuotteista saatu testiin blogin kautta) 

Lush_Saippuapalat_HappyHeelsBlogiOutback Mate saippuapalan ostin sen herkullisen värin ja raikkaan tuoksun vuoksi. Tarkoituskin oli lahjoittaa tämä nimenomaan miehelleni. Saippua tuoksuu eucalyptukselta, sitruunaruoholta ja piparmintulta. Mutta mitä sanoo testaaja, eli mies: 

"Levittyy hyvin ja nopeasti, yhdellä pyyhkäisyllä. Pesun jälkeen iho ei luistanut. Tuoksu merinen ja leväinen" 

Jos minulta kysytään, niin tällä saippualla pesty mies tuoksuu erittäin hyvälle :)

Lush_HairGel_HappyHeelsBlogi


Zest Hair Gellyä en enää verkkokaupasta löytänyt. Liekö tätä enää saatavillakaan. Mutta! Paljon muuta kivaa tätä tuotetta etsiessäni löysin, nimenomaan miestä ajatellen. Haluaisin ihan ehdottomasti päästä nuuskuttelemaan esimerkiksi uusia Smugglers Soul sarjan tuotteita. Mikäli käymme kesällä Helsingin suunnalla niin aion raahata miehenkin Lushille, kun kerran tämä käännyttäminen alkaa olla näin hyvällä mallilla. Mutta älkää vain kertoko sille mitä suunnittelen, sillä muuten voi olla että joudun reissaamaan yksin.

Zest Hair Gelly sai mieheltä tällaiset kommentit:

"Tuoksuin sitruunalle koko päivän. Pito keskivahva, riippuu tökötin määrästä. Mietitytti pysyykö fleda varmasti kuosissa." 

Lush_OutbackMate_HappyHeelsBlogi


Lopuksi yksi itsellenikin erittäin mielenkiintoinen uusi tuttavuus, jota en ollut edes nuuhkaissut ennen tätä. Kun pullon kyljessä sattuu lukemaan "beer shampoo", niin jotenkin kummasti sitä ajattelee tämän olevan miehekästä tavaraa. Tuotteen nimi on kuitenkin Cynthia Silvia Stout. Eli hetkinen, mitäs tämä nyt oikein olikaan? "Ravitseva olutshampoo, jonka tuore sitruunamehu antaa kiiltoa, ja proteiinipitoinen vegaaninen tumma olut silottaa lentävät hiukset. Cynthia Silvia Stoutissa on tummaa olutta, konjakkia ja sitruunaa tekemään pörröisestä harakanpesätukasta kauniin, kiiltävän ja kontrolloitavan tukan". Kertoo Lushin verkkokaupan tuotekuvaus. Huh, lupaavalta kuulostaa! Minustakin joka omistan juurikin hallitsemattoman harakanpesämäisen luonnonkiharan. Mies kommentoi tuotetta näin:

"Se oli aivan (sensuroituja voimasanoja) hyvä! Tuoksui coca colalle levittämisen jälkeen. Hiuksista tuli tosi puhtaat. Voin suositella."

Mitäs mitäs, coca colalle? Kommentin kuultuani painelin pullon kanssa kylppäriin ja nuuhkaisin. Ei colamaista tuoksua. Levitin tipan shampoota käsiini ja vaahdotin. Kyllä vaan, aavistus cokiksen tuoksua tulvahti minunkin nenääni! Muutoin tuoksu oli mielestäni selkeästi miehekäs. Omaa tukkaa en ehkä tällä pesisi, vaikka tuotekuvaus lupaava olikin.

Olipa muuten äärimmäisen mielenkiintoista kuulla miehistä näkökulmaa tuotteisiin joihin tiedän niin monen naispuolisen rakastuneen päätä pahkaa. Oletteko muut saaneet ujutettua Lushin tuotteita perheen miespuolisten jäsenten käyttöön?  Millaisia kommentteja olette kuulleet?

Ensi viikolla muuten tulossa useampikin Lush-aiheinen postaus, sillä olen löytänyt itsekin monta uutta suosikkia! Palataan siis aiheeseen :)Leppoisaa lauantaita!

-Salla-

2 kommenttia:

 1. Voi Lush, milloinhan selviäisin Helsingin liikkeeseen... Tallinassa tuli pyörähdettyä mutta sinnehän ne kaikki purkit jäi kun ei niistä taaskaan mitään ymmärtänyt :D Olisi hauska saada mieskin kokeilemaan uusia tuotteita, mutta voi että kun tuo ei tunnu tarvitsevan mitään... Kaikki kasvorasvat ja muut jää käyttämättä, kunhan vaan on shampoota ja suihkusaippuaa niin ne riittää.. ja minä kun niin tykkäisin ostaa sillekin vaikka mitä purkkeja ja purtiloita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä vaatikin pitkän linjan suostuttelemista ja vaivihkaista tuotteiden ujuttamista kylppärin kaappiin :D You can do it too!

   Mutta sitä mä en ymmärrä, kuinka miehet saa KAIKKI suihku- yms. tuotteensa kestämään ikuisesti. Vai ollaanko me naiset vaan pahemman luokan läträäjiä?

   Poista