torstai 9. kesäkuuta 2016

Lush-suosikkeja: Miranda ja Fresh Farmacy


Jokainen Lushin saippuatarjonnan (tai no, ylipäätänsä tarjonnan) äärellä asioinut tietää että valinnan vaikeus iskee suunnilleen samalla hetkellä kun astut liikkeen ovesta sisään. Kun kaikki on vaan niin ihanaa ja herkullista. Minulla ainakin menee siinä "palasaippuabaarin" kohdalla viimeistään pasmat sekaisin. 

LushFinland
LushMirandaSoap
Jos sinulla on yhtä suuria vaikeuksia päättää kuin minulla, mutta satut kaipaamaan suihkuhetkiin jotain raikasta ja hedelmäistä, niin kokeilepas yhtä omaa kestosuosikkiani, Mirandaa. Pirteän värisen saippuapalan tuoksusta tulee mieleen kesä ja keltainen solero-jäätelö. Vieläköhän sitä muuten saa? Mirandaa olen kuluttanut jo useamman palan. Tätä lähtee mukaan aina kun vierailen Lushilla. Vanha ja hyväksi havaittu tuttavuus siis.

Toinen näistä onkin sitten ihan uusi suosikki! Milloinkahan muuten opin että kuvaa hyvä ihminen ensin ne tuotteet ja käytä vasta sitten. Vaan kun en malta. Tämäkin tuote nätisti kahtena kappaleena. Huoh. Mutta onpahan tullut useampia käyttökertoja ennen tätä raportointia.

LushFreshFarmacy


Kyseessä on ensimmäinen kokeilemani Lushin kasvoputsari, Fresh Farmacy nimeltään. Tuote oli hetki sitten mukanani Tampereella, jossa suhasin eestaas pölyisiä (katu- ja siitepölykausi oli pahimmillaan) katuja monta kertaa päivässä. Illalla naamataulu tuntui olevan semmoisen pöly- ja likakerroksen peitossa että se todellakin kaipasi kunnollista jynssäystä. Herkälle sekaiholle ei kuitenkaan sovi päivittäin suorittaa kovin brutaaleja toimenpiteitä, mutta onneksi minulla oli mukana palanen tätä kasvopesuria! Tykkään tästä ihan hirmuisesti. Vaahtoutuu helposti ja pesee puhtaaksi, mutta ei ärsytä eikä kuivata yhtään. Aivan ihana!

LushFaceWash

Oliko teille tuttuja tuotteita? Ja kertokaas Lush-fanit, mikä on teidän suosikkisaippua? Entä onko muilla valinnan vaikeuksia? ;D 


6 kommenttia:

 1. Oi miten herkullisen värinen tuo miranda on :D mun mielestä näin soleroo just K-supermarketin pakastealtaassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee, täytyypä käydä tsekkaamassa! :D

   Poista
 2. Mä en vieläkään ole päässyt kokeilemaan ainuttakaan Lushin tuotetta, mutta aivan varmasti heinäkuussa Helsingissä käydessä täytyy jotain käydä kotiuttamassa. Itse kiinnostuin tuosta kasvojenpesusaippuasta. Myös huultenkuorinta kiinnostaa!:) Tuosta Miranda saippuasta tulee mieleen ampparimehujään se keltainen osa:') ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ehdottomasti! Liikkeessä asiointikin on jo elämys sinänsä. Ja varmasti ihastut näihin :)

   Poista
 3. Sekoan jo niiden nettikaupassa niin saatika sitten liikkeessä, ehkä sinne vielä joskus pääsen taskut täynnä rahaa!

  VastaaPoista